Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
U mnie także wszystko jest ok, z tego co słyszałem "zbanowali" orange oraz podobno play (co dziwne ja w airdropie nadal jestem mimo bycia w play'u) ogólnie ludzie z Polski mieli po 1000 kont w tym dropie, to nic dziwnego że ograniczyli Polsce dostęp :V
(05-12-2019 22:10)Izythor napisał(a): Nie ma to jak dobry początek. Dwa dni temu zainteresowałem się airdropami, sprzedałem swoje selfie na kilku stronach, a teraz widzę ile to jest warte.
Na keybase nie musisz wysyłać zdjęcia dowodu, ani selfie... Wymagana jest tylko weryfikacja SMS.
(06-12-2019 02:02)Hickari napisał(a): U mnie także wszystko jest ok, z tego co słyszałem "zbanowali" orange oraz podobno play (co dziwne ja w airdropie nadal jestem mimo bycia w play'u) ogólnie ludzie z Polski mieli po 1000 kont w tym dropie, to nic dziwnego że ograniczyli Polsce dostęp :V
Masz rację. Miałem podany numer w Play i spadł z rowerka, założyłem konto w pracy na tym samym komputerze co ostatnio nie weszło, ale podając numer T-Mobile i normalnie dołączyłem...
(05-12-2019 15:11)transformice100 napisał(a): Z ciekawości wbiłem zerknąć na swoje konto czy wszystko jest okey a tu proszę Usunęli mnie z airdropa, jest to moje jedyne konto. Próbowałem zrobić nowe w pracy i niestety nie da się bo nie kwalifikuje się do airdropu
Gdzieś ci wyświetliło, że cię usuneli? czy konto zbanowali?
Po prostu miałem przez kilka dni "Leave airdrop" jak wchodziłem w tą zakładkę odnośnie rozdania a potem nagle wyskoczyło, że mogę dołączyć. No to kliknąłem na to i podałem dokładnie te same dane, ale nie dało się dołączyć bo wyskakiwało, że się nie klasyfikuję
No ja dokładnie to samo miałem. Kolega wyżej ma racje co do tych banów bo założyłem na T-Mobile i normalnie jest w airdropie. Mam nadzieję, że i to nie spadnie z rowerka...