Sprawdź:
(26-08-2019 07:29)BTC-analityk napisał(a): No to jak wrócisz za ten tydzień do szkoły to twój urobek będzie już całkowicie szalony ile ci to wyjdzie wtedy 0.5pgl na dzień ?
lepiej się zepnij i pomóż swoim refeczkom bo widzę że ciągle mają problemy a pomocy z twojej strony WIELKIE ZERO.
A co do zaczepki to przestań kłamać tak jak wypisujesz pierdoły że działki 2razy taniej były jak zaczynałeś no takiej bajki to nigdy nie słyszałem . A może ten txt przytoczymy "Cześć ! Chciałbym przedstawić wam dość świeży projekt - grę przeglądarkową o nazwie Prospectors." tak jak już pisałem czopku ten projekt ma 2 lata 
Szkołę skończyłem już dawno temu, kiedy Ty jeszcze srałeś w pieluchę

Widzę, że masz kompletny problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale rozumiem, że w czwartej klasie jeszcze tego nie przerabiałeś - napisałem, że udzielam pomocy w PW, jeśli ktoś do mnie napisze to postaram się pomóc na tyle, ile wiem - serio nie mam jak Ty czasu siedzieć 24h i odpisywać w wątku, no może 13 latki, takie jak Ty, mają go aż za dużo, skoro siedzisz i sie bez przerwy czepiasz, śledząc każdy mój ruch tutaj

Poza tym nie było powiedziane, że robię za jakiegoś mentora, tylko podzieliłem się fajnym projektem, ale widzę, że tego też nie rozumiesz

Znowu z tymi cenami działek też się na siłę przyczepiasz, chociaż z mojej strony to była tylko dygresja - gdy ja zaczynałem grać to kosztowała ona 287k golda, teraz - 165k, stosunek pracy do wynagrodzenia też wydaje sie być bardziej korzystny, pomimo tego że dostaje się mniej - owszem to nie jest 2 razy taniej, wiec przepraszam, że nie ująłem tego z aptekarską precyzją, zbytnio uprościłem, mój wielki, niewybaczalny błąd, może tym razem na siłę wypomnisz mi, że nie umiem liczyć - nie napisałem przecież, że była tańsza jak wchodziłem, ale znowu się kłania czytanie ze zrozumieniem - przytoczę specjalnie dla Ciebie swoją poprzednią wypowiedź - "Ale wiadomo, cena PGL się mocno waha, i nawet, żeby kupić działkę, to jest ona 2 RAZY TAŃSZA NIŻ WTEDY KIEDY JA WCHODZIŁEM - więc specjalnie Ci napiszę wniosek, że była droższa, jeśli nie jesteś w stanie tego umysłowo ogarnąć

A do co samego projektu to może i ma 2 lata, jak to napisałeś wcześniej, potraktuję to jako ciekawostkę, bo szczerze mówiąc o tym nie wiedziałem - jak widać wśród użytkowników forum też, jeśli przez cały ten czas nikt wcześniej o tym nie wspomniał - skoro miałeś taką wiedzę, to chyba trzeba było samemu założyć sobie wcześniej wątek i się mądrzyć

Może i kiedyś zrozumiesz, że w świecie troche starszych ludzi jeśli ktoś czegoś nie wie albo uważa że mógłby zrobić inaczej, to stara sie normalnie dyskutować, a nie wyśmiewać i pokazywać jakim to sie jest świetnym znawcą - może u Ciebie na przerwach w szkole tak sie rozmawia, ja już dawno z czegoś takiego wyrosłem

Poza tym skoro z Ciebie taki ekspert, to może sie pochwalisz jak tam zarabiasz 300$ na bitcoinach na tydzień ?