Witam.
Po urlopie...
nie jest kolorowo
Przed wyjazdem doszło do kolozji.... auto do naprawy, nie mój samochód - brak AC, kilka k w plecy...

Poza tym konkursem, dopięcie formalności z uczelnią, ogarnięcie zaległych różnych spraw które czekały i tak właśnie minął tydzień gdzie już byłem po "wakacjach". Kotlera nie czytałem. Książka ogromna, nie mam obecnie czasu, a zawartość bardzo "studencka". Na wakacjach odpocząłem więc jest mega power do działania. W tym tygodniu już się zresetowałem i odcinam od tych wydarzeń. Trudno. Stało się. Lecimy do przodu, by wskoczyć na fastlane
A teraz konkrety:
Strona która pnie się w góre w SERPach! Obecnie NIE JEST LINKOWANA. Ale to się zmieni na dniach. Dostałem dzisiaj 2 kolejne artykuły na strony. Także weekend będzie obróbka artów, dodanie ich + linkowanie. Wygląda OK. Ale na stronę nie ma żadnych wejść. TRAFFIC 0

Nie wiem jaka jest tego przyczyna ale muszę do tego dojść.
Pozycje są następujące:
O dziwo DRUGA strona - z zakupioną domeną, ma bana na AdSense i nie jest w ogóle widoczna w narzędziu do serpów. ( Po wpisaniu site:AdresStrony - wszystko jest poindeksowane) W planach mam weryfikacje czy rankuje na jakiekolwiek KW ( Nie wiem czy to możliwe, żeby po dodaniu artykułów rankować na inne KW niż zamierzone

. Ale traffic na niej sukcesywnie się zwiększa

Martwi mnie fakt, że nie widzę jej w serpach i nie mam wpływu na traffic...
Naprawiam to!
CEL:
- Dniówka (0,10$) 0,38/100zł (Lecz naprawdę apetyt mam na 300 dziennie Wink )
- Rekord dnia 0,38 zł