Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Co dalej ? - obwieszczenie

Autor Wiadomość
RE: Co dalej ? - obwieszczenie
Sprawdź:
Zuhsm kiedy wyslesz moj laser z aukcji ze Stycznia?
Dziś pakowałem laser - jutro rusza. Podeślę numer listu przewozowego. Podkładka też, jutro wysyłam 40 przesyłek i to jest praktycznie wszystko.

Jeszcze ten kto wygrał doładowanie to proszę o informację do jakiej sieci ma być.
numer listu gdzie podeślesz?
Gdzie będziecie chcieli. Jeśli ktoś jeszcze nie otrzymał nagrody to proszę na bezpośredniego maila [email protected]
to możesz napisać tu na priv
Po ile pkt tu są jakieś nagrody bo w zakładce nic nie ma Smile
Kupiłem właśnie dysk, była to ostatnia nagroda do wysłania. Jeśli jeszcze do kogoś coś nie dotarło to proszę pisać na maila [email protected] załatwię sprawę od ręki.
Kierując zapytanie o Niedostarczone nagrody ? monopoly nie dotarło do dnia dzisiejszego.
(31-01-2016 22:27)zuhsm.pl napisał(a):  Uchylę rąbka tajemnicy i napiszę że najprawdopodobniej nowym właścicielem serwisu jest kobieta, na pewno zadba o Was lepiej niż ja. Mam nadzieję że pomożecie w stworzeniu najlepszego serwisu w Polsce.
Pozdrawiam
zuhsm

Coś się chyba nie udało /beka

Wszyscy czują się chyba /sex
Dostane odpowiedz co z moją nagrodą do tej pory jej nie otrzymałem ani żadnej odpowiedzi na temat jej losów.
Odpowiedz