Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabianie na Androidzie ? Przecież to proste...
Sprawdź:
Dostałem wypłatę UWAGA : 140 ZŁ Dziękuję wszystkim osobom którzy użyli mojego Reffa love you <3 (nohomo) !!!!!
Polecam robić zadanko bierzecie kodzik robicie nowe konto na smratphonie np.mamy i robicie zadania wideo
Ludziska, chcę zrobić zadania z robieniem zdjęć w kuchni i tam trzeba zrobić zdjęcie zmywarki, której nie mam (w ankiecie na początku nie zaznaczyłem jej bo przecież nie posiadam). To jakie zdjęcie mam zrobić wtedy?
(15-01-2016 20:46)tollusiek napisał(a): Ludziska, chcę zrobić zadania z robieniem zdjęć w kuchni i tam trzeba zrobić zdjęcie zmywarki, której nie mam (w ankiecie na początku nie zaznaczyłem jej bo przecież nie posiadam). To jakie zdjęcie mam zrobić wtedy?
Nie robisz żadnego, pomijasz krok i wszystko co związane ze zmywarka (sprawdzone zaliczają)