Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sprawdź jeszcze raz, z tego co sie orientuje znowu odblokowali możliwość transferu. Wejdź w purchase i packages, zauważ ze możesz kupić kolejny pakiet.
Na początku sierpnia zablokowano kupowanie kilku pakietów jeśli mieliśmy już aktywny. Około tygodnia temu zostało to odblokowane i można kupować wiele pakietów ale tylko jeśli są to pieniądze przez nas zarobione w BB, dotyczyło to ustawy o praniu pieniędzy więc nie można kupować pakietów za nowo wpłacone pieniądze. Nie dotyczy to tylko osób, które same wpłacą i chcą kupic 1 pakiet bo nie mają jeszcze żadnego aktywnego.
(07-10-2012 22:20)dexterjj napisał(a): A no widzę że było podliczenie , ale nie podliczyło mi tych paneli co miały się zakończyć , u was też tak podliczyli ??
mam dokładnie to samo tylko nie wiem czy u ciebie się zakończyły bez naliczenia, czy też masz nie zakończone i nie naliczone ?
bo ja mam 50 na 50 część się zakończyła bez naliczenia a część się nie zakończyła i też oczywiście nie ma naliczenia
chyba jestem już trochę zaspany i zabardzo nie rozumiem u mnie po prostu naliczyło panele które miały małe kwoty , a panele którym brakowało do końca pare dolarów bądź centów stoją nie ruszone bez zmian