Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
Bannersbroker.com
Sprawdź:
Dokładnie, mozna mieć tylko 1 aktywowany pakiet. Możesz kupić wiecej, lecz to tylko do transferu na inne konto.
RE: Bannersbroker.com
transferowac na inne konto tez nie mozna juz Wink
Bannersbroker.com
Sprawdź jeszcze raz, z tego co sie orientuje znowu odblokowali możliwość transferu. Wejdź w purchase i packages, zauważ ze możesz kupić kolejny pakiet.
Na początku sierpnia zablokowano kupowanie kilku pakietów jeśli mieliśmy już aktywny. Około tygodnia temu zostało to odblokowane i można kupować wiele pakietów ale tylko jeśli są to pieniądze przez nas zarobione w BB, dotyczyło to ustawy o praniu pieniędzy więc nie można kupować pakietów za nowo wpłacone pieniądze. Nie dotyczy to tylko osób, które same wpłacą i chcą kupic 1 pakiet bo nie mają jeszcze żadnego aktywnego.
Dokładnie jak piszą wyżej, zostało to tylko wyłączone na chwile aby tylko usprawnić
Bannersbroker.com
(07-10-2012 18:02)ComboThe napisał(a):  Dokładnie jak piszą wyżej, zostało to tylko wyłączone na chwile aby tylko usprawnić

Dzięki! Potwierdzam, tak jak pisaliśmy wyżej!
Właśnie jest podliczenie paneli Smile
A no widzę że było podliczenie , ale nie podliczyło mi tych paneli co miały się zakończyć , u was też tak podliczyli ??
(07-10-2012 22:20)dexterjj napisał(a):  A no widzę że było podliczenie , ale nie podliczyło mi tych paneli co miały się zakończyć , u was też tak podliczyli ??

mam dokładnie to samo tylko nie wiem czy u ciebie się zakończyły bez naliczenia, czy też masz nie zakończone i nie naliczone ?
bo ja mam 50 na 50 Big Grin część się zakończyła bez naliczenia a część się nie zakończyła i też oczywiście nie ma naliczenia
chyba jestem już trochę zaspany i zabardzo nie rozumiem Smile u mnie po prostu naliczyło panele które miały małe kwoty , a panele którym brakowało do końca pare dolarów bądź centów stoją nie ruszone bez zmian Sad
Odpowiedz