Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja od początku lutego załapałem się na 6 ankiet, wartych sumarycznie ok 5 funtów. Tylko, że u mnie Profilic jest prawie ciągle otwarty w jakiejś zakładce jak korzystam z komputera.
Ja nie wiem jak wy to robicie!? Ja od początku lutego dostałem tylko jedną, mało wartą ankietę za 0.64GBP, a online jestem praktycznie cały czas, od rana do wieczora.
(07-02-2019 22:58)skylones napisał(a): Ja nie wiem jak wy to robicie!? Ja od początku lutego dostałem tylko jedną, mało wartą ankietę za 0.64GBP, a online jestem praktycznie cały czas, od rana do wieczora.
(08-02-2019 10:41)marcin7904 napisał(a): U mnie też komp działa prawie 24/7 i strona jest uruchomiona i tylko jedną miałem w Lutym do której i tak już nie dało się załapać.
A wypełniliście swój profil, który jest nieco ukryty i znajduje się w zakładce ABOUT YOU?
(07-02-2019 22:58)skylones napisał(a): Ja nie wiem jak wy to robicie!? Ja od początku lutego dostałem tylko jedną, mało wartą ankietę za 0.64GBP, a online jestem praktycznie cały czas, od rana do wieczora.
(08-02-2019 10:41)marcin7904 napisał(a): U mnie też komp działa prawie 24/7 i strona jest uruchomiona i tylko jedną miałem w Lutym do której i tak już nie dało się załapać.
A wypełniliście swój profil, który jest nieco ukryty i znajduje się w zakładce ABOUT YOU?
Gdybym nie wypełnił to bym nie wypłacił już w sumie £35.93
Jedyny problem to że cały czas mam tak przy wypełnionym profilu na 100%
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2019 11:32 przez marcin7904.)