Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!

Autor Wiadomość
RE: Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!
Sprawdź:
Nie ma Pan Sad A z PayPala da się doładować ?
tak można.
Czytał ktoś newsy na stronie? Chyba nas prześwietlili. Jerk2

[Obrazek: 0fe5b739c2497787becf279eae2ed39d.png]

Edit:
[Obrazek: 8940df0f55b9edd33542629a262e1e51.png]
Sad
Odnośnie statusu strony, że boty są złe i że podwozie też było złe...

Stworzyli stronę, na której można wypromować swój kanał... za hajs. Ludzie będą klikać w streamy tylko dlatego, żeby... oglądać nieznanych streamerów, którzy czasami kupują wyświetlenia pomimo tego, że są offline? facepalm

"you're as useless to this site as a bot is"
Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, który nie używa bota i podczas klikania faktycznie zainspirował go jakiś streamer mający <10 widzów.
Powiem tak na razie bana nie dostałem zmieniłem jedynie czas odświeżania na losowy od 2-4 minut i czas kliknięć aby był dłuższy niż większość na forum.
Dostałem bana za nic, dziwna sprawa gdyż nigdy nie używałem botów na ich stronie, napisałem do nich na email, zobaczę co mi odpiszą.
Swoją drogą, czy ktoś wie, że w regulaminie JUŻ WCZEŚNIEJ BYŁO, że nie można używać automatycznych systemów? Bo pamiętam, że dali jedynie komunikat odnośnie zbyt częstego odświeżania. Ktoś się wczytywał wcześniej w regulamin? Bo wrzucili komunikat, że jest to zakazane i w tym samym momencie poleciały bany. Kpina.
(27-09-2018 21:37)stolar7 napisał(a):  Swoją drogą, czy ktoś wie, że w regulaminie JUŻ WCZEŚNIEJ BYŁO, że nie można używać automatycznych systemów? Bo pamiętam, że dali jedynie komunikat odnośnie zbyt częstego odświeżania. Ktoś się wczytywał wcześniej w regulamin? Bo wrzucili komunikat, że jest to zakazane i w tym samym momencie poleciały bany. Kpina.

Regulaminu jako tako rozbudowanego nie było, ToS z raptem kilka prawnych zdań odnośnie używania strony, Privacy Policy i takie pierdoły Tongue

https://www.twitchfollows.com/tos

Prosz. Nic nie ma o botach Tongue
Faktycznie, dzięki za link. No to jak już się bawią w szeryfów, to powinni walnąć komunikat dla każdego użytkownika, że od tej pory takie coś grozi banem, a nie strzelać tym na lewo i prawo. Jak widać również w tych, którzy nawet tych automatycznych systemów nie używali.
Tak właściwie, to ta strona bez botów powoli zacznie umierać, bo przyznawać się, kto będzie siedział 24/7 z otwartymi kartami by klikac przyciski za ~0.002$ beka

Jakby poszła fala banów na boty, to strona by została pewnie z +/- 25% uzytkownikow którzy teraz uzywaja tej strony.

btw próbował ktoś cofnąć płatność na paypalu po zbanowaniu konta?
Wątek zamknięty