Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
Teraz wszystko działa bardzo szybko, ładowanie obrazków trwa dosłownie moment (przynajmniej ja tak mam).. PS: wypłata na koncie. Pozdrawiam ;-)
u mnie niestety wolniutko i coś się z tym cofaniem zepsuło(jakieś takie mniej intuicyjne)
Caly czas po staremu, przez wiekszosc czasu na stronie znajomy widok...

Załączone pliki Obrazki

u mnie wszystko fajnie teraz chodziło. Pierwsze 500 obrazków 100% skuteczności, później trochę leciałem na wyje*ce i ban na 2 godzinki

Misiał, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2016.
Ja już miałem dwa Bany, teraz się pilnuję

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
wyczyscie sobie ciastka w przegladarkach albo adwarecleanerem przejedzcie to wam zachula moze macie zasyfione

jozz, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
Strasznie się pogorszyło, co chwile tylko kółeczko z ładowaniem, albo z tymi filmikami, przewinąć też się nie da bo staje i musi się załadować. Albo filmiki powinny być lepiej płatne, albo powinno się wszystko szybciej wczytywać, albo nie za bardzo się to będzie opłacało
Przed chwila dajac czarne obrazki do Clean (1) ze 100% spadłem do 93%, teraz dajac je z kolei do sexual (3)
wzrosło mi znowu do 99%, wiec to jest taka magia, ze brak slow.
oby późnym wieczorem się polepszyło bo na razie prawie każdy obraz ładuję się z kółeczkiem, tragedia
wypłata doszła. super.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: