Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Najgorzej czlowiek sie gubi bo dokladnie nie widac ktore oferty sa juz zaliczone a ktore nie I nieraz kilkam w to samo kilka razy ale stronka wyglada na fajna jak nie ma limitow follow i streamow na dzien to mozna niezle dzialac No u mnie przez dwie godzinki udalo mi sie uzbierac 1,09 $ i dalej widze ze mi sie juz oferty pokonczyly ;/ To sie jakos codziennie odnawia chyba mam nadzieje ;/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2019 23:01 przez aktan8.)
Ja dzisiaj rano o około 8:00 wszedłem to było z 7-8 ofert i wpadło ponad 0,5$ w kilka minut, także nie wiem jak można max. 20 centów dziennie mieć, wieczorem też są wysypy ofert.
No jak u mnie tak na godzine 12.22 bylo ofert ze 3 i wiecej nie widze wszystkie inne juz wykorzystane od wczoraj tak mam 1,24 $ jak narazie ale wiecej ofert jest jednak na premce bo na darmowym koncie to tylko te pomaranczowe mozna klilkac ewentualnie chyba jeszcze zielone a ja mam niebieskich pelno