(07-03-2017 07:38)jozz napisał(a): ja 3 tygodnie 20.10 $ na hive pisze authorised a pod paid on - pustka oczywiscie mailka od paypala mam wpisanego gdzie trzeba to po jakims czasie ma dojsc pytam bo to dziewicza wyplata?
Wypłata dzisiaj powinna dojść, po prostu została przekazana do realizacji.
(07-03-2017 07:47)Fiontox napisał(a): Ja sobie w poprzednim tygodniu zarobilem 11$, teraz mam napisane 0/0/na. To się resetuje co miesiąc? Myślałem, że u da mi się dokończyć w tym
Dodatkowo te obrazki.. Teraz usiadłem od rana z chęcią na pare godzin klikania a co 4-5 obrazek jest czarny. Masakra.
Wypłata się nie zeruje, nie wiem gdzie masz to 0/0/na napisane, na liczniku zapewne nadal masz te $11 jak robisz zadania i w zakładce Payroll na samej górze.
Nie wiem co Wy macie ludzie z tymi czarnymi obrazkami, one wszystkie przechodzą jako 1, albo robicie błędy w innych, albo nie odczekujecie dostatecznie długo i w efekcie okazuje się że było to jakieś zdjęcie tylko nie zdążyło się załadować. Nie będę nawet polemizował na ten temat, bo sam na początku myślałem, że ma to wpływ na skuteczność lecz wina leżała po mojej stronie od tego czasu(kilku dni) takie obrazki zawsze oznaczam jako 1 i ma to zerowy wpływ na skuteczność tak jak u pozostałej części ludzi, inni widocznie czegoś nie kumają