Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
zarobił już ktoś na matrycach? jak długo się wypełniają?/
Dobrze zrozumiałem że skoro założyłem konto 11 lipca (czyli już po 30 czerwca) to restart mnie nie obejmie? Smile
jesteś świeżym kontem wiec zgadza się restart Cie nie obejmie
No i dobrze Huh
Witam autora tematu Smile Rozmawialismy kiedyś, jak idzie ? Dalej niezmiennie jest wypłacalny ten program?
Każdy kto jeszcze nie wszedł w JSS to jest właśnie najlepsza okazja! Pozycje kupowane od wczoraj nie zostana objęte restartem, dzięki czemu zarobią pewnie 150%, ponieważ JSS grarantuje że data następnego restartu nie będzie wcześniej niż za 90 dni!
Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na GG, pomagam w kazdym okresie inwestycji, w JSS jestem już kilka miesięcy więc znam program od podszewki Smile

Pozdrawiam
jak każdy piszę,że trzeba się teraz szybko rejestrować bo okazja to najlepszy znak,że trzeba jak najszybciej z tego programu spier...! ; )
(17-07-2012 15:28)klook napisał(a):  jak każdy piszę,że trzeba się teraz szybko rejestrować bo okazja to najlepszy znak,że trzeba jak najszybciej z tego programu spier...! ; )

Dziękujemy za fachową opinię, na pewno wielu użytkowników weźmie sobie ją do serca.
Glosy: Roben (+5)
(17-07-2012 15:28)klook napisał(a):  jak każdy piszę,że trzeba się teraz szybko rejestrować bo okazja to najlepszy znak,że trzeba jak najszybciej z tego programu spier...! ; )

poczytaj najpierw troche o tym programie zanim zaczniesz gadac takie herezje. JSS to nie typowe ponzi. znajac zycie pewnie jestes jednym z takich co inwestuja 20$ a jak im sie wyplata spozni o 2 godziny to leca zakladac spor na payza. Na szczescie skonczyl sie czas sporow i zalatwiania programow przez takich uzytkownikow. Payza zaczela robic porzadki i chwala im za to.

Co do JSS to koledzy pisza wlasciwie najblizsze dni sa najlepsze dla nowych uzytkownikow ktorzy chca dolaczyc. Zreszta juz widze ze czesc moich i nie tylko moich reffow chce dorzucic jeszcze kase do programu bo dla stalych uzytkownikow tez jest to najlepszy czas. Ja w tym momencie przestawiam wszystkie zyski na 100% reinwestycji az do momentu restartu i jeszcze mysle nad dorzuceniem czegos do tego kociolka.

Restartów już kilka było - i za każdym razem, wiele osób (jak nie wszyscy) mówiło, że warto w czasie karencji zrobić inwestycje w JBP. Chyba nikt kto wtedy ich posłuchał, nie żałuję tego. Jak widzisz, nie zawsze tak jest, że pisanie o dobrym czasie na szybką rejestracje, jest oznaką, żeby - cytuję - "spier..." z programu.
Odpowiedz