Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jesteście pewni, że klikanie "End" gdy nie mamy pewności nie obniża skuteczności? Bo klikam sobie teraz przez pół godziny i wskaźnik Accuracy mi dosłownie szaleje - od 93 do 96. Działam od ponad tygodnia i pierwszy raz mi się to zdarza.
Cytat:Jesteście pewni, że klikanie "End" gdy nie mamy pewności nie obniża skuteczności? Bo klikam sobie teraz przez pół godziny i wskaźnik Accuracy mi dosłownie szaleje - od 93 do 96. Działam od ponad tygodnia i pierwszy raz mi się to zdarza.
Ja dziś jakoś może z 10 razy klikałem END, ale nigdy mi się wskaźnik nie zmienił, i nie tylko dziś.. Nawet jak się zmniejsza o 3% w ciągu tygodnia to nie jest źle... Przecież normalnie nadrabiasz cały czas kolego.. Aktualnie mam w Marcu 100% i 99,5%...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2017 23:14 przez Fidziak30.)
tez musialem dobic na szybkiego dzis 7 dolców do pierwszej wyplaty mam nadzieje ze sie zaliczy na jutro przezto z ac zjechalem bo lecialem raz raz raz po polnocy wysyp indianskich kikutów to daje se siana
Wypłat jeszcze nie było, więc normalnie Ci zaliczy. Jak daje się End to jak może Ci spaść skuteczność? Chyba, że chodzi Ci o to że zaznaczyłeś jakąś kategorię i wtedy dałeś END to wtedy moim zdaniem normalnie bierze ją pod uwagę i wyłączanie wtedy nie ma najmniejszego sensu.
Ja za ten tydzień $22.36, chciałem więcej, ale nawet w nocy mi coś muliła strona. Ogólnie już zmienili w zakładce, że wypłaty odbywają się w każdy wtorek.