Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu

Autor Wiadomość
RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu
Sprawdź:
Spróbuj zalogować się wpisując email zamiast loginu Smile
Zawsze wpisuję email. Widocznie była jakaś zwiecha na serwerze bo jakąś godzinę później spróbowałem na te same dane i się zalogowałem także problem solved Big Grin
Może ktoś zerknąć na dwa programy CPS? Tj. Biedronka? Jeedna osoba napisała, że po podaniu danych wyskakuje błąd ( niby sa złę dane karty - a nie są)
Czy macie takie coś jak smartlink (nisza randki dla dorosłych) ? Żeby przekierowywał na odpowiednią ofertę ludzi z całego świata, powiedzmy wrzucam linka na hiszpańskiej stronie i jak ktoś kliknie to mu wyskoczy hiszpańska oferta randkowa. Takie coś jest w Adverten i LosPollos

DIABELNIE skuteczny INDEKSER LINKÓW - indeksuj swoje linki, posty w social mediach w 2 dni
Nie jestem z LN, ale śpieszę z odpowiedzią. Mają 5 z branży ERO, jest taka kategoria w dziale Kampanie.

[18+] Erotyczny - Randkowy
Smartlink z ofertami dla dorosłych. Ruch datingowy dla osób pełnoletnich z całego świata!

[18+] Erotyczny Gejowski - Randkowy
Smartlink z ofertami gejowskimi. Puść ruch męski osób pełnoletnich z całego świata!

[18+] Gry dla dorosłych
Smartlink z grami dla dorosłych. Puść ruch osób pełnoletnich z całego świata!

[18+] Kamerki dla Dorosłych
Smartlink z kamerkami dla dorosłych. Puść ruch pod pokazy dla osób pełnoletnich z całego świata!

[18+] Suplementy dla mężczyzn
Smartlink ze suplementami dla mężczyzn. Puść ruch męski z całego świata!

[18+] VOD dla dorosłych
Smartlink z ofertami VOD dla dorosłych. Puść ruch z filmów dla osób dorosłych!

Dodatkowo ja pozwolę sobie zapytać o coś. Kiedy nowe programy CPS? Ostatni jest z czerwca ;/
Czy można tu zarabiać nie posiadając firmy? Rozliczając się z najmu powierzchni reklamowej? Smile

[Obrazek: 36.png]
Czy lead.network jeszcze funkcjonuje? Miałam tam kiedyś konto, ale jak próbuję się zalogować to wyskakuje mi pusta strona z informacją że Apache działa poprawnie. Strona główna działa, a dalej jakby nie było zawartości strony
(14-01-2023 18:48)naki27 napisał(a):  Czy lead.network jeszcze funkcjonuje? Miałam tam kiedyś konto, ale jak próbuję się zalogować to wyskakuje mi pusta strona z informacją że Apache działa poprawnie. Strona główna działa, a dalej jakby nie było zawartości strony

mam ten sam problem. także serwis pewnie już nie działa Smile

[Obrazek: 27.png]
Odpowiedz