Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 04-11-2014 23:37 RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - unforgivable - 05-11-2014 21:58 @[Karcz-Provider] ja już zapytałem w pw czy tak można, czekam na odp RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 05-11-2014 23:13 Odpisałem I dzięki za zgłoszenie! PS. W sprawach pilnych, moje GG: 10214824. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawkos23 - 06-11-2014 00:00 Czy w HotCash jedyna metoda promocji jest spam czy to na Fb poprzez FP czy gdziekolwiek indziej? Czy sa jakies inne sposoby z postawieniem bloga itp? Czy tutaj tego sie nie praktykuje? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Karczu - 06-11-2014 00:34 Dużo osób zarabia u nas na własnych stronach Mamy funkcję Gateway (każdy może sobie wkleić nasze okienko płatności SMS na swoją stronę www w bardzo łatwy sposób), przez co możliwości zarobkowe są... praktycznie nieograniczone RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - bec2 - 06-11-2014 13:09 przelewy zlecacie tylko w nocy? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 06-11-2014 17:08 Z reguły przelewy wychodzą w godzinach wieczornych RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - ZexKox - 06-11-2014 17:28 Zamierzacie wprowadzić może jakieś bardziej rozbudowane opcje do gatewaya ? Tak aby można było sobie dostosować do swoich potrzeb ? Chodzi oczywiście o wygląd. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 06-11-2014 19:08 Planujemy w najbliższym tygodniu-dwóch wprowadzić conajmniej kilka-kilkanaście gotowych skórek pod różne kolorystyki stron internetowych Jeśli chodzi o własnoręczną edycję... Możliwe, że wprowadzimy dla góry oraz dołu gatewaya - sam środek musiałby raczej pozostać bez zmian, aby informacje o numerze etc. nie były zlewające się z tłem. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Saxofonfan - 06-11-2014 19:42 Czy jest może jakaś bliżej określona data dodania opcji mentora? Bo mam czas, możliwości i ogrom chęci ale trzeba by było mnie troszkę pokierować. |