(17-07-2012 10:59)Meloman napisał(a): http://www.jss-tripler.pl/restart/
Tyle w temacie
Okłamuje ludzi tylko ten kto uważa ze restart nic nie zmienia. Nie mówicie ludziom prawdy, tylko ich nakłaniacie do wpłacania kasy, nigdy im nie powiecie jak jest z restartem, że można stracić lub wyjść na 0 - mówicie ludziom to co chcą usłyszeć, same plusy programu, dlatego bo gdybyście powiedzieli trochę prawdy polecony by się zraził do programu i nie wpłacił kasy a wy byście nic nie zyskali.
Dokładnie o to mi chodziło ze restart jest za szybko.
Przeczytaj jeszcze raz tekst do którego link zamieściłeś. Bo wynika z niego, że jednak się mylisz.
"Tyle suche liczby. Wynika z nich, że restart jest tak skonstruowany, aby użytkownik programu nic na nim nie stracił a wręcz przeciwnie, zyskał na jego przeprowadzeniu. Kwoty hipotetycznych całkowitych zarobków nie uwzględniają faktu, że sprawne wypełnianie matryc JSS, a co za tym idzie w miarę szybkie otrzymywanie premii za ich zamknięcie, jest warunkowane naszą aktywnością w dążeniu do ich zamknięcia."
Czyli, jeżeli nie ma się wiedzy jak prawidłowo wypełniać matrycę to można wyjść na zero (o czynnikach losowych, jak szybkość otrzymania matrycy oczywiście nie wspominam - podobnie jak artykuł -, od początku programu długo się na nie czeka, wiec każdy to wiedzieć powinien - chyba, że nie czytał o programie). Jeżeli jednak będzie się dokształcać w tym temacie to jak jest napisane w tym samym artykule:
"Z moich doświadczeń wynika, że każdy kolejny restart jest mniej dokuczliwy od poprzedniego, a przy stosowaniu odpowiedniej strategii nie ma on dramatycznego wpływu na stan naszych środków w programie i utrzymania poziomu wypłat, choć taka sytuacja wymaga pewnej rutyny. "
(17-07-2012 10:59)Meloman napisał(a): mówicie ludziom to co chcą usłyszeć, same plusy programu, dlatego bo gdybyście powiedzieli trochę prawdy polecony by się zraził do programu i nie wpłacił kasy a wy byście nic nie zyskali.
Nie bazuję na poleconych - mam ich całe 0

umieszczam w programie takie sumy, że zwyczajnie nie chcę mi się na siłę ich szukać. Dlatego moje wypowiedzi nie są podyktowane chęcią nakłonienia kogoś do rejestracji. Gdybyś przeczytał wątek o JBP to wiedziałbyś również, że nie piszę samych plusów o programie