Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet. » pomożecie?

Autor Wiadomość
RE: Moi rodzice nie wierzą w zarabianie przez internet.
Sprawdź:
Takie konto musi potwierdzić opiekun.
Jak ja w takim wieku wygrywałem konkursy w sieci, to mama się cieszyła.
Mimo to, że jest osobą rygorystyczną to co robiłem w sieci uznawała za moją sprawę Smile

RADA - Pogadaj z rodzicami.
Musisz porozmawiać szczerze i otwarcie z rodzicami na ten temat. Dla wszystkich niepełnoletnich zarabiających w sieci mBank stworzył izzyKONTO, czyli konto osobiste dla nastolatka.

http://regularneoszczedzanie.blogspot.co...atkow.html
(09-07-2014 12:55)lukasz.t napisał(a):  pozostaje Ci założyć sobie konto dla młodzieży (takie choćby jak izzykonto w mBanku)

założyć konto to sobie może sam mając 18-ście lat
w wieku który obecnie ma nic bez zgody rodziców nie zrobi, chyba że znajdzie "słupa"któremu zapłaci za założenie konta na siebie, da mu dane login i hasło do logowania się na konto, da kartę do konta to wtedy w wieku 15 lat będzie miał "własne" konto bez zgody rodziców
Zrób co innego, pokaż jej ten temat, każdy z nas zarabia jakoś w internecie, ja wczoraj wyplacilem 11,95 USD(35zł) po 3 dniach zarobku na PPD(turbobit)
Jest to legalny sposób zarobku, mnie chroni regulamin strony, jeśli jakikolwiek z moich plików zostanie zgłoszony jako naruszający prawa autorskie, musi być usunięty w ciagu 48h(takie prawo).
Zajmuje się tym serwis, ja dostaje tylko informacje o usunięciu.
Wrzucam rożne zdjęcia, filmy, gry i ebooki.
Niech każdy tu napisze jak zarabia żeby przekonać niewierzących rodziców kolegi:-)
Moi rodzice musieliby zobaczyć gotówkę aby uwierzyli. Smile
^^ Już się chwaliłeś przy okazji że oszukujesz ludzi? Bo tego chyba rodzice nie wiedzą Smile
Ja jak swojej przyniosłem swoją pierwszą wypłatę z neta (pierwsza nawet w życiu) w wieku 15 lat to się zdziwiła Big Grin
Mi Mama powiedziała, żebym zaczął zarabiać na necie a nie gram na kompie
(09-07-2014 18:18)wojtas99 napisał(a):  Mi Mama powiedziała, żebym zaczął zarabiać na necie a nie gram na kompie

Kiedyś też rodzicie mi mówili "zrób coś pożytecznego, a nie grasz w te idiotyczne gry" to siadłem i zarobiłem 500zł ;p
Odpowiedz