Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak my mamy na to uzbierać? Odbiło im?
Niech usuną redukowanie ptz do 0 co roku..
Spodziewaliśmy się że ptz ponownie zwiększą ale boże.. kto się spodziewał że o jakieś 20x cene 4x..
Niby nikt się nie zbuntuje?! Mnie było stać na takie wii z pół roku temu ale oczywiście nie miałam szczęścia a teraz uważają to za wielką innowację.. Boże jacy kretyni
Za dailies powinni dawać teraz po 20 ptz :P
Btw dlaczego nie działa mi usrany lockerz i odyss liże mi ekran?? I oni liczą na to że będziemy u nich jak robią takie numery?.. Jak niby mam uzbierać na cokolwiek skoro strona mi nie działa, lol?
Powinno być proporcjonalne do uprzedniego zbierania przynajmniej o 3x, 4x.. Np zbierało się bez z lista na wii przez 50 dni, to powinno być np 200 dni.. :(
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2010 22:24 przez Alexzus.)
Dokładnie i to mnie właśnie niepokoi żeby przez bogactwo społeczności Lockerz
nie wymarły te "najtańsze nagrody" na które większość z nas stać (2000PTZ i wyżej)