Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Zostań moim poleconym.

Autor Wiadomość
RE: Zostań moim poleconym.
Sprawdź:
Jestem już po miesiącu współpracy z twistedem i czas na jakieś krótkie podsumowanie i ocenę.

Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam go innym użytkownikom zaczynającym z PPA. Sam byłem kompletnie zielony a już w pierwszy dzień udało mi się zarobić kilka dolarów. Oferowane nisze są naprawdę ciekawe, dość wyszukane i przede wszystkim - nie wymagają spędzenia 24 godzin przy komputerze, aby było widać rezultaty w postaci pierwszych pobrań.

Jeśli chodzi o kontakt to również nie ma najmniejszych problemów, twisted odpisze na każdą wiadomość i rozwiąże każdy problem i wytłumaczy wszystko po kolei.

Podsumowując, wielki POZYTYW i POLECAM!
Glosy: twisted123 (+1)
@Fractal dziękuję za takie słowa, otrzymasz ode mnie pewną niespodziankę Smile

// Zapraszam wszystkich chętnych, tych którzy już coś wiedzą i tych którzy którzy są w tej dziedzinie zarabiania "zieloni". Najważniejszą rzeczą jest to aby nie odpuszczać sobie tego jak spora liczba osób, którzy byli tak napaleni, a zrezygnowali po 2-3 dniach współpracy.

// Moje konto CashFile w cyfrach ( stan na dzień 8 sierpnia 2012 ):
  • Poleceni: 38
  • Poleceni zarobili dla mnie w tym miesiącu: 68,94$
  • Najwięcej pobrań jednego pliku w miesiącu: 68
Poleceni wciąż rosną. Jeżeli i Ty chcesz być poleconym to zapraszam na PW lub GG: 9904938
Re: Zostań moim poleconym.
zglaszam sie poraz drugi xd

Wyslane z mojej Nokii 2600
(08-08-2012 11:30)Fractal napisał(a):  Jestem już po miesiącu współpracy z twistedem i czas na jakieś krótkie podsumowanie i ocenę.

Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam go innym użytkownikom zaczynającym z PPA. Sam byłem kompletnie zielony a już w pierwszy dzień udało mi się zarobić kilka dolarów. Oferowane nisze są naprawdę ciekawe, dość wyszukane i przede wszystkim - nie wymagają spędzenia 24 godzin przy komputerze, aby było widać rezultaty w postaci pierwszych pobrań.

Jeśli chodzi o kontakt to również nie ma najmniejszych problemów, twisted odpisze na każdą wiadomość i rozwiąże każdy problem i wytłumaczy wszystko po kolei.

Podsumowując, wielki POZYTYW i POLECAM!

To miałeś szczęście z tymi wyszukanymi niszami, gratulację.
Ja niestety nie miałem takiego szczęścia.
Ale ogólnie twisted spoko koleś, można śmiało do niego pisać.
CHETNIE DOLACZE Smile pISZ na PW bo GG szwankje Wink
Proszę o PW :] Chętnie dołączę.
Zapraszam chętnych, pomogę wszystkim i udzielę odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie przejmuj się czy jesteś początkujący czy już próbowałeś swoich sił.

// Dziękuję wszystkim za opinię Smile

@surfer0700 odezwij się na GG, znajdziemy jakieś nisze Smile
(16-08-2012 21:06)twisted123 napisał(a):  @surfer0700 odezwij się na GG, znajdziemy jakieś nisze Smile

Ok, dzięki stary. Jak będziesz miał chwilę to sam napisz. Widzę, że masz masę roboty Wink Nie chcę przeszkadzać.
Są wolne miejsca? Smile
Odpowiedz