Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jestem już po miesiącu współpracy z twistedem i czas na jakieś krótkie podsumowanie i ocenę.
Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam go innym użytkownikom zaczynającym z PPA. Sam byłem kompletnie zielony a już w pierwszy dzień udało mi się zarobić kilka dolarów. Oferowane nisze są naprawdę ciekawe, dość wyszukane i przede wszystkim - nie wymagają spędzenia 24 godzin przy komputerze, aby było widać rezultaty w postaci pierwszych pobrań.
Jeśli chodzi o kontakt to również nie ma najmniejszych problemów, twisted odpisze na każdą wiadomość i rozwiąże każdy problem i wytłumaczy wszystko po kolei.
@Fractal dziękuję za takie słowa, otrzymasz ode mnie pewną niespodziankę
// Zapraszam wszystkich chętnych, tych którzy już coś wiedzą i tych którzy którzy są w tej dziedzinie zarabiania "zieloni". Najważniejszą rzeczą jest to aby nie odpuszczać sobie tego jak spora liczba osób, którzy byli tak napaleni, a zrezygnowali po 2-3 dniach współpracy.
// Moje konto CashFile w cyfrach ( stan na dzień 8 sierpnia 2012 ):
Poleceni: 38
Poleceni zarobili dla mnie w tym miesiącu: 68,94$
Najwięcej pobrań jednego pliku w miesiącu: 68
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-08-2012 14:40 przez twisted123.)
(08-08-2012 11:30)Fractal napisał(a): Jestem już po miesiącu współpracy z twistedem i czas na jakieś krótkie podsumowanie i ocenę.
Ogólnie rzecz ujmując jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam go innym użytkownikom zaczynającym z PPA. Sam byłem kompletnie zielony a już w pierwszy dzień udało mi się zarobić kilka dolarów. Oferowane nisze są naprawdę ciekawe, dość wyszukane i przede wszystkim - nie wymagają spędzenia 24 godzin przy komputerze, aby było widać rezultaty w postaci pierwszych pobrań.
Jeśli chodzi o kontakt to również nie ma najmniejszych problemów, twisted odpisze na każdą wiadomość i rozwiąże każdy problem i wytłumaczy wszystko po kolei.
Podsumowując, wielki POZYTYW i POLECAM!
To miałeś szczęście z tymi wyszukanymi niszami, gratulację.
Ja niestety nie miałem takiego szczęścia.
Ale ogólnie twisted spoko koleś, można śmiało do niego pisać.
Zapraszam chętnych, pomogę wszystkim i udzielę odpowiedzi na wszystkie pytania. Nie przejmuj się czy jesteś początkujący czy już próbowałeś swoich sił.
// Dziękuję wszystkim za opinię
@surfer0700 odezwij się na GG, znajdziemy jakieś nisze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2012 21:11 przez twisted123.)