Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hmm z ciekawości policzylem ile powinenem miec pkt minimum:
Odpowiedzialem na 79 dailies co daje 79x2 do tego 79x2 z logowania(oczywiste ze jesli odpowiedzialem to musialem sie zalogowac) co daje 316 zaprosilem 7 znajomych czyli 330 i do tego gralem w gre niewiem ile pkt za nia dostalem ale przypuscmy ze 15 to da mi w sumie 345 pkt a na stronie mam pokazane 328...
Uwierz nie tylko ty nie masz wszystkich pkt... mnóstwo ludzi tak ma choc nie wszysc zdają sobie z tego sprawe
Ja dla przykładu ze 3 razy moze dostalem pkt za zalogowanie sie a teraz dostalem tylko 40 pkt rekompensaty a powinienem ze 150
Ale naprawdę poprawili bo dostałem dużo PTZ zaległych i przede wszystkim do kumpla doszło zaproszenie, może do innych osób też, więc nadzieja na Z-list'era powraca
OMG. Będzie kilka uzupełnień, nie restocków. Ty jestes taka tępa, czy udajesz? ... Ile można mówić?
Nie odświeżać, tylko czekać i obczajać hallway/shoutboxa/facebooka. TYLE!!!
Niektórzy ludzie to takie młoty...
(31-12-2009 18:15)Zythus napisał(a): OMG. Będzie kilka uzupełnień, nie restocków. Ty jestes taka tępa, czy udajesz? ... Ile można mówić?
Ej spokój, spokój Zara Kleszczman wleci i wszystkich poprzegania
W ciągu jednego dnia jest zawsze kilka uzupełnień podobno 4 zazwyczaj
Ale można tylko podczas jednego brać udział (czyt. zamawiać) żeby innym dać szanse
(31-12-2009 18:15)Zythus napisał(a): OMG. Będzie kilka uzupełnień, nie restocków. Ty jestes taka tępa, czy udajesz? ... Ile można mówić?
jakbys nie wiedzial to kazali sprawdzac na ptzplace.lockerz.com poniewaz tam bedzie notka na temat restocku czytaj ze zrozumienem pozdro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-2009 18:30 przez Mrowa91.)