Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
UInvest - Inwestowanie w realny biznes » To nie HYIP :)

Autor Wiadomość
RE: UInvest - Inwestowanie w realny biznes
Sprawdź:
Wiatm. Jestem nowym uzytkownikiem i nasuwa mi sie pytanie ile minimalnie trzeba tam zainwestowac zeby to mialo sens?
Zależy co rozumiesz przez ten "sens".
Zazwyczaj trzeba minimum 10 miesięcy żeby zarobić zainwestowaną sumę( nie liczę re-inwestycji ).
Czy ten cały UInvest w dalszym ciągu działa? I czy jest wypłacalny?
działa i działał będzie bo pomysł sam w sobie jest genialny.

Mała aktualizacja do ochrony ip:
Istnieje blokada na ip - w momencie gdy zalogujecie się z nieznanego ip odmówi wam prawa wejścia i wyśle informacje o logowaniu na email - w tym emailu jest link którym można potwierdzić że nowe ip jest wasze i będzie już można bez problemu się logować.
Polecam jak najbardziej ten stabilny program Smile czytałem nim wiele i sam zacząłem przygodę mam bardzo dużo myśli i koncepcji na temat programu i obrane strategie na starcie Smile nie ma to jak solidnie przygotować się do inwestycji Smile
ja dostałem wypłatę na LR w jakieś 20h Smile Polecam również!

1) DIGADZ I PAIDVERTS REFFBACK 100%!!! Smile
[Obrazek: 60379772017308048322.jpg]
moje 2 wypłątki

jaki zysk miesięczny przyniesie inwestycja 50$ ? Wink
Za konkretnie 50$ na dzień dzisiejszy się nie da, ale można na przykład kupić za 55$ pięć razy Bungalow (po 11$), co da miesięcznie 5$ przychodu (minus oczywiście to 10%).

BTW, nie wiem czy zauważyliście ale stworzyli też nową stronę internetową do Uinvest:

https://new.uinvest.com.ua

Ta chodzi jak burza, nie tak jak ten pierwotny muł Wink
Ta stronka działa od dawnaSmile i masz racje bez porównania szybciej Smile

Odpowiedz