(27-09-2013 10:40)GoodLecki napisał(a): Głowna kategoria :SEO
z podkategoriami :
1.Pozycjonowanie i optymalizacja stron
2.Marketing, Ebiznes,Social Media
3.Narzedzia ,skrypty Seo + Grafika
4. SEO offtopic i reszta
Można by to jeszcze podzielić albo dodac dział kupna sprzedaży jeśli większa rzesza ludzi by się na forum znalazła w tym temacie na forum, ale nie wiem jaki procent sie tym interesuje na poważnie na forum.
Mylisz kategorie z działami, podkategorie nie istnieją.
[attachment=2165]
Spróbuj jeszcze raz przedstawić pomysł według powyższego.
(27-09-2013 11:05)daniel42na napisał(a): W chwili obecnej Dział Subskrybcje SMS wygląda jakby z subskrybcjami sms był związany tylko ten jeden faworyzowany serwis.
Jeśli już dział dotyczący sub. sms istnieje dajmy podyskutować też na temat innych serwisów, lub podyskutować o sms premium ogólnie - nie nawiązując do Easysub.
Jak coś mi więcej wpadnie do głowy to napisze..
Taki był plan, aby jeden ogólny dział się pojawił i easysub jako promowany z którego i tak większość korzysta. Jeśli mógłbyś Danielu zaproponować jakąś konkretną nazwę to będę dłużny
(27-09-2013 10:17)Sloniasek napisał(a): A co sądzicie o dziale "Programy pomocne przy zarabianiu" gdzie ludzie wrzucali by przydatne programy do zarabiania bo z tego co widzę to większość programów jest porozrzucana po forum.
Oczywiście według ścisłych reguł, do każdego tematu musi być przytwierdzony skan z virustotal, opis po polsku do czego służy.
Proponowałbym jeszcze aby dodać temat do działu "Programy pomocne przy zarabianiu" trzeba mieć minimum napisanych 200 postów i minimum miesiąc stażu na forum aby nikt jakiegoś g*wna nie wrzucał.
Zgodzę się z Tobą, na forum jest sporo programów i botów do uploadu i nawet nam ciężko to posprzątać mimo szczerych chęci. Przydałby się osobny DZIAŁ na tego typu sprawy BOTY/PORADNIKI. Zapraszam do dyskusji - gdy ustalimy nowe zmiany to zacznę je wprowadzać.
@temat
Zmieniłem kilka ustawień działów i ikon.