Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gdzieś czytałem, że paczki z refkami są dostępne co dzień ale tylko przez parę min, a nawet i sekund. Najczęściej można utrafić paczkę o godz 23 czasu polskiego :-)
Wszystko tak samo tylko samemu można wybrać dwie godziny w ciągu doby, kiedy chce się kupować. Tak naprawdę niewiele to ułatwia, bo paczek będzie ta sama ilość, ale nie będą podzielone na dwie godziny, tylko na 24...
Wiadomo, że im nie zależy, aby ludzie kupowali poleconych... większy zysk jest z loterii.
Jak kupię to na pewno napiszę :-|
Człowiek uczy się na błędach, nie sądziłem, że będą takie problemy, ale już wiem, że w przyszłości najpierw kupię, a później będę sprzedawać.
Mimo, iż mam zamrożone $30 na renting balance, to zwróciłem wszystkim kasę z własnych środków...
No trudno, zawsze musi być jakiś haczyk... no i Neobux nie wypalił.