Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Nieaktualne]Kup poleconych za moim pośrednictwem - zarabiaj więcej!

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Gdzieś czytałem, że paczki z refkami są dostępne co dzień ale tylko przez parę min, a nawet i sekund. Najczęściej można utrafić paczkę o godz 23 czasu polskiego :-)

Ale mi chodziło o nowy system a nie stary bo jak to w starym bylo to wiem... a w nowym??

Wszystko tak samo tylko samemu można wybrać dwie godziny w ciągu doby, kiedy chce się kupować. Tak naprawdę niewiele to ułatwia, bo paczek będzie ta sama ilość, ale nie będą podzielone na dwie godziny, tylko na 24...
Wiadomo, że im nie zależy, aby ludzie kupowali poleconych... większy zysk jest z loterii.

A próbowałeś juz kupic refków w tym nowym systemie??

Jak kupię to na pewno napiszę :-|
Człowiek uczy się na błędach, nie sądziłem, że będą takie problemy, ale już wiem, że w przyszłości najpierw kupię, a później będę sprzedawać.

PS: Zastanawiam się nad premium w ClixMX...

Mimo, iż mam zamrożone $30 na renting balance, to zwróciłem wszystkim kasę z własnych środków...
No trudno, zawsze musi być jakiś haczyk... no i Neobux nie wypalił.

makaj, zbyt pochopnie zakupiłeś tam premium, nie dowiadując się w świadku PTC o tych haczykach...

ClixMX - myślę, że dobry wybór, może się zwrócić, cena dobra, ale nie dla mnie. :-P

Nastąpiła zmiana firmy na buxout. Ktoś chętny? :-P

Premium zakupione...

a można płacić tobie po przez mBank ?? :-)

Zależy o jakich kwotach mówimy :-) Mimo wszystko preferuję AP.
Odpowiedz