Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja myśle że jak to było w 1 czy 2 buxach i ktoś zmieniał email AP a nie zmieniał hasła to mógłby być to tylko Admin Buxa on wie najlepiej ile kto inwestuje ile ma refów kiedy wypłate zlecał może nie robi dużych wypłat tylko małe ale często. A pozatym takie skrypty dla kogoś z doświadczeniem to tak jak ukraść batonika przy kasie z biedronki. :-)
Już jakiś czas temu straciłem dostęp do konta na click-cents.A po kontakcie z adminem tej firmy admin napisał mi że konto cały czas jest aktywne i że nie zostało usunięte
no to pięknie po napisaniu tego wcześniejszego posta ktoś zmienił hasło do mojego konta na bux4.net jak chce przywrócić hasło to pojawia sie napis
Your new password has been generated and sent to the email associated with your account.
Ale hasło nie przychodzi
Co mam napisać do admina??jak ktoś by mógł nich napisze jakiś tekst
na koncie miałem zlecona wypłate 5.1 i 14 poleconych 10 kupionych a 4 z wymiany zapisami