Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-01-2021 17:56)Pablo1878 napisał(a): Alcapon.
Dziewczyna wczoraj miała na Blockchain, że STX do odebrania a dzisiaj „oferta wygasła”. Stąd moje pytanie.
Przed chwilą odebrałem tokeny wg instrukcji z wątku .
Dziewczyna wczoraj miała na Blockchain, że STX do odebrania a dzisiaj „oferta wygasła”. Stąd moje pytanie.
Przecież wiem jak odebrać bo sobie odebrałem.
Oferta nie wygasła, a wcześniej pytałeś czy ktoś odbierał STX dzisiaj ...
Najwidoczniej nie przeczytałeś uważnie tego co napisałem.....
Dziewczyna wczoraj miała STX do odebrania a dzisiaj "oferta wygasła". Zabrakło słówka komunikat.
Najwidoczniej nie przeczytałeś uważnie tego co napisałem.....
Dziewczyna wczoraj miała STX do odebrania a dzisiaj "oferta wygasła". Zabrakło słówka komunikat.
(20-01-2021 18:49)prymul1 napisał(a): Panowie, dzięki za odkopanie tematu, sam o nim zapomniałem. Miła niespodzianka w postaci 50$ Dzięki również za wskazówki. Jak komuś jeszcze nie udało się odebrać tokenów, a zapisał się rok temu do airdropu to poniżej zamieszczam opis krok po kroku jak to zrobić
1. Zaloguj się na swoje konto w blockchain.com
2. Wejdź w zakładkę „Security” – prawy górny róg
3. Odszukaj „Backup Phrase” i kliknij w niebieski przycisk w napisem „Backup…”
4. Zapisz w prawidłowej kolejności wyświetlane słowa
5. Pobierz i zainstaluj portfel STX - https://www.hiro.so/wallet/install-desktop
6. Uruchom aplikację, a następnie wybierz „Restore existing wallet”
7. Podaj swój „Secret phrase”, który wcześniej zapisałeś i zaloguj się do konta
8. To wszystko, na twoim koncie powinno znajdować się 100 STX
UWAGA: Tokeny STX mogą otrzymać tylko osoby, które rok temu zapisały się do airdropu na blockchain.com
Swoje tokeny możesz wysłać na giełdę kucoin i sprzedać. Obecna cena za 1 STX~0,48$. Na obecną chwilę nie da się przelać STX na binance.
Pomoże ktoś ogarnąć? gdzie jest „Restore existing wallet”