Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobrze ze chociaż ty podchodzisz do tego na lajcie inni pewnie już myślą że ta kasa im się należy tyle tu było airdrop ów i wszystkie w kulki poleciały
(01-07-2019 22:19)paula2017 napisał(a): Dobrze ze chociaż ty podchodzisz do tego na lajcie inni pewnie już myślą że ta kasa im się należy tyle tu było airdrop ów i wszystkie w kulki poleciały
Z pierwszej rundy wypłacili a więc czemu i z tych rund mają nie wypłacić? Jestem na 99% pewny, że to wypłacą
Energi już oficjalnie podało (można sprawdzić w dzisiejszych wpisać na ich profilu fb), że na środki trzeba będzie poczekać kilka miesięcy. Tyle czasu, wg nich, ma potrwać weryfikacja zgłoszeń do czwartej rundy - global. Także ten...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-07-2019 15:38 przez beataff.)
(30-11-2019 01:42)Kakashi69 napisał(a): Mam pytanie, a mianowicie co jesli udalo mi sie przejsc cala weryfikacje ale nie podalem adresu do portofela? Co z 100 nrgi?
Podlaczyles na poczatku swoje konto Energi z portfelem od nich? Druga opcja to byl wlasnie portfel na Coinomi. Jesli nie to na 99% nie bedziesz mogl odebrac
Wlasnie raczej nie laczylem z coinomi a napewno nie robilem tego z ich portfelem ale cale kyc przeszedl em. Wiesz moze czemu nie mam opcji logowania do dashboardu?