Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
SEO specjalnie pod BMW E46 » Moje zmagania w celu utrzymania BMW z profitów jednej strony

Autor Wiadomość
RE: SEO specjalnie pod BMW E46
Sprawdź:
Zobacz ile zarobiłes i się pochwal Smile
(25-04-2017 09:58)vasaki napisał(a):  #25.04.2017#

Dzisiaj w ramach pracy nad stroną postanowiłem stworzyć mu kilka dodatkowych linków na stronach takich jak:
disqus.com - W profilu oraz w temacie założonym na malo aktywnej grupie
jeuxvideo.com - w profilu
twitter.com - poza stworzeniem profilu dodałem dodatkowo na niego shary z innych spokrewnionych niszowo stron itp. (retwet)
plus.google.com - uzupełniony profil, sekcja about me itp.

Wszystkie linki wrzuciłem na google+ który został do tego uprzednio przygotowany (podlinkowany) w celu szybszej indexacji linków.
Dodatkowo wrzucę jutro je do indexowania.

Na dzień dzisiejszy serpy prezentują się w takowy sposób.
[Obrazek: QwF0DQe.png]

Dodatkowo wczoraj wpadły 2 leady nie mniej jednak o łącznej wartości $0.16 Tongue

Dotychczas zrealizowany cel:
1.23 $ / 3652 $

Vasaki, moglbys dokladnie wytlumaczyc o co dokladnie chodzi w podlinkowaniu profilow w google+? Jak to "przygotowujesz"? Aha i jakim cudem targetujesz tyle keywordów, w roznych jezykach, uzywach ich w tekscie czy o co chodzi? Big Grin
Jak idzie? Smile
Daje stronie chwile odpoczac Smile

Ale w tygodniu dostanie kilka linkow Smile
Glosy: Mariuszeek (+1)
Czekam dziś na update. Mega motywacyjny dziennik! Huh
Dzisiaj dodalem kilka linków z tekstami od ArticleBuilder, przespinowane w The Best Spinner z wlasnymi synonimami.

Serpy delikatnie spadły ostatnio, ale jakoś sie tym nie przejmuje gdyż strona jest w trakcie linkowania, bostowania wejściami itp.

Dzisiaj dodane linki na strony takie jak:
sbnation.com
bookcrossing.com
pastebin.com
mootools.net
intensedebate.come
connect.syracuse.com

Przy czym jeżeli chodzi o pastebin to zrobilem jeszcze dodatkowo 4 wklejki z artykułami zawierające czy to linki do moich stron czy to keywordy w tekscie.

Wszystko oczywiście wrzucone na mojego uprzednio przygotowanego do indexowania linków Google+ oraz Facebooka.

Dodatkowo doszło kilka kosztów które będę musiał doliczyć i ponownie obliczyć cel Smile
(Wymiany świec, cewek, opon itp). Co do celu to jest taki, że felgi dojdą dopiero w momencie kiedy odkuje się za auto (przynajmniej mam motywacje XD).

[Obrazek: LLkgdCU.png]
Ile cewka? Jak świece to i przewody?

Dziennik pracy: http://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Pracy...0?page=192
Cewki, bo wszystkie 4 łącznie wymienione.
Tu nie masz przewodów wysokiego napięcia bo cewki są styczne ze świecami.
Glosy: twardy (+1), Zarobiony_Koles (+1)
Domyślam się że ten dziennik przeglądają osoby które biorą udział w projekcie. Jest pomysł połączenia obu grup na discorze, niech się ktoś z tej drugiej na PW odezwie Big Grin

DonWestbam, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
Glosy: alizen (+1), Noozer (+1)
Jak sytuacja? Smile Wpadają jakieś pieniążki już?
Robisz coś dodatkowo?
Odpowiedz