![]() |
SEO specjalnie pod BMW E46 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: SEO specjalnie pod BMW E46 (/Temat-SEO-specjalnie-pod-BMW-E46-146610) |
SEO specjalnie pod BMW E46 - Vasaki - 22-04-2017 09:49 Witam was ponownie! W związku z tym iż ostatnio miałem dużo zajęć nie związanych z zarabianiem przez internet trochę byłem nieaktywny. Nie mniej jednak zakładam dziennik aby trochę się zmobilizować ![]() Celem jest stworzenie strony (a właściwie to jej rozwój), który pozwoli na utrzymanie nowego autka jedynie z tego przedsięwzięcia oraz o zwrot za autko ![]() Kilka informacji:
![]() Dotychczasowo poniesione koszty:
( Każde tankowanie to 120zł więc liczyć będę to jako 32$ ) Co do samej pracy nad stroną która ma zwrócić koszta używam:
Strona po napuszczeniu jej kilku wartościowych linków podskoczyła trochę w serpach. Dodatkowo cały czas od około tygodnia generuje jej ruch by podbić ją w alexa rank. Tematyka strony to oczywiście Hacki i Generatory. ![]() Całość monetaryzowana jest na OgAds do którego link macie w mojej stopce. Ale aby było Ciekawie strona dopiero zaczęła wzrastać więc zarobki z niej nie są jakieś kuriozalne (praktycznie żadnych). ![]() Tak więc... CZAS START! #22.04.2017# Dzisiaj w ramach ręcznych działań stworzyłem kilka linków: - 2 konta na wordpress.org - 1 konto na armorgames.com - 1 backlink z wikipedia.org - 1 link z openstreetmap.org - 1 link z reddit.com - 1 link z magcloud.com Pewnie to nie koniec mojej dzisiejszej pracy, możliwe że zaktualizuje później. A na koniec dnia całość wrzucę do indexera oraz dodatkowo puszczę pingowanie na każdy z linków w odstępach co 3-5 minut. Dotychczas zrealizowany cel:
1.07 $ / 3652 $ Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - Rak - 22-04-2017 10:09 Zapowiada się zajebisty dzennik ![]() RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - BuySellProfit - 22-04-2017 10:27 Znowu będzie grubo widzę! ![]() RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - DonColone - 22-04-2017 10:38 Kolejny świetny potadnik się szykuje ![]() Wysłane z mojego Elegance_5_0 przy użyciu Tapatalka RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - precell - 22-04-2017 10:59 Chcesz nam powiedzieć, że zdobyłeś linka do strony z hackami z Wikipedii? ![]() Przecież Ci moderatorzy normalnych linków nie chcą przepuszczać ;-) RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - Chada - 22-04-2017 11:03 Jako contet locker będziesz mieć "download"? Co powiesz na to, że za rejestracje z refa dajesz jakąś małą niszke, dzięki której początkujący mogliby coś zarobić i jednocześnie się uczyć? ![]() RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - Klin - 22-04-2017 11:04 (22-04-2017 10:59)precell napisał(a): Chcesz nam powiedzieć, że zdobyłeś linka do strony z hackami z Wikipedii? Jest kilka sposobow jak zdobyc linka z wiki, miedzy innym podpowiem ze chodzi o obrazek ![]() RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - Brodzik23 - 22-04-2017 11:54 Będę obserwował ![]() Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - Vasaki - 22-04-2017 12:08 (22-04-2017 11:04)Klin napisał(a):(22-04-2017 10:59)precell napisał(a): Chcesz nam powiedzieć, że zdobyłeś linka do strony z hackami z Wikipedii? Między innymi, ale akurat tutaj jest contentowy "NISZA HACK" ![]() Akurat z takim linkiem trochę ciężko by się pojawił jako zaindexowany na podstronie wiki, nie mniej jednak w panelu google webmasters po jakims czasie sie pojawia ![]() (22-04-2017 11:03)Chada napisał(a): Jako contet locker będziesz mieć "download"? Co powiesz na to, że za rejestracje z refa dajesz jakąś małą niszke, dzięki której początkujący mogliby coś zarobić i jednocześnie się uczyć? Nieee to nie download raczej coś w stylu zweryfikuj swoją akcje by otrzymać punkty w grze itp ![]() #22.04.2017# Stworzyłem swojego PDF'a z około 3k znaków i wkleiłem w niego kilka linków do stron, które mają już link wychodzący do mojej strony. Poza tym dodałem tam również anchora do money site. Wrzuciłem całość na kilka serwisów oferujących upload i read pdf. docdroid.net pl.scribd.com en.scribd.com de.scribd.com pdf-archive.com drive.google.com share.snacktools.com pdfescape.com dochub.com Jako ze plik ma dosyc unikatową nazwę to wrzuciłem go jeszcze na kilka hostingowych plików (a zobaczymy czy google je skojarzy). I dziekuje za miłe słowa ![]() #edit# Dostałem kilka wiadomości na pw, a jako że nie chce mi sie odpisywać to wrzucam więcej zdjęć tutaj - http://imgur.com/a/r20po #22.04.2017# Stworzyłem swoją galerię na imgur.com - całość została wypełniona contentem wygenerowanym a articleforge. Oraz zapełniona około 20 otagowanych oraz opisanych zdjęć i 100 nie otagowanych i nie podpisanych zdjęć. RE: SEO specjalnie pod BMW E46 - WuJeKuBa - 22-04-2017 13:10 @[vasaki] Słuchaj jeśli chodzi o alexa rank, to polecasz podbijać ten rank na polskich domenach? Bo z tego co czytałem to na polskich domenach nie jest w zasadzie ważny alexa rank. Po drugie mówisz tutaj, że będziesz podbijał traffic Hitleapem, ale czy dzięki temu alexa rank twojej strony pójdzie w górę? Ponieważ z tego co wiem trzeba posiadać jakąś wtyczkę w przeglądarce (bodajże Alexa Toolbar), aby móc nabijać ten rank. Hitleap oferuje program do pobrania na zasadzie "włącz i nabijaj punkty", więc możliwe, że ten plugin jest już w tym programie? Daj znać, a poza tym - życzę powodzenia! |