Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
HotPay.pl - polski agregator płatniczy » Płatności mobilne: Direct Billing, SMS Premium, Połączenia IVR

Autor Wiadomość
RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy
Sprawdź:
Podbijam.
Co to za cisza?
Można liczyć na odpowiedź?
Ktoś z firmy tu zagląda? Chyba tak, bo na forum sa online co chwila. Do AnnaKa pisalem na GG, zero odpowiedzi, a tez na forum wchodzi.pokerface
(17-03-2017 18:46)radek0389 napisał(a):  Podbijam.
Co to za cisza?
Można liczyć na odpowiedź?
Ktoś z firmy tu zagląda? Chyba tak, bo na forum sa online co chwila. Do @[AnnaKa] pisalem na GG, zero odpowiedzi, a tez na forum wchodzi.pokerface

Ogólnie od kiedy powstał HotPay zrobiło się ciszej o Leaders i stało się to "mniej" priorytetowe. Nie będę wspominał o usługach HP świadczonych w przypadku IVR.
radek0389

#edit
Co do akceptacji usług HotPay ja nie zajmuję się tym aczkolwiek jeżeli napiszesz mi imię i nazwisko bądź samego maila na który założyłeś konto postaram się przyspieszyć proces pisząc do biura za Ciebie jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Zawsze istnieje możliwość kontaktu drogą telefoniczną (+48) 570 910 002
dni robocze od 10:00 do 16:00.
Glosy: radek0389 (+1)
Leaders Prosiłbym o odpisanie na maila/GG/w panelu HP.
(17-03-2017 21:54)AnnaKa napisał(a):  @[radek0389]

#edit
Co do akceptacji usług HotPay ja nie zajmuję się tym aczkolwiek jeżeli napiszesz mi imię i nazwisko bądź samego maila na który założyłeś konto postaram się przyspieszyć proces pisząc do biura za Ciebie jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś. Zawsze istnieje możliwość kontaktu drogą telefoniczną (+48) 570 910 002
dni robocze od 10:00 do 16:00.
AnnaKa
Zgłoszenie wisi od 10 marca, napisałem do supportu, zero odpowiedzi.
radek0389 Jakiego typu jest to usługa? Premium? Subskrypcja czy IVR?
Dostałem kilkanaście minut temu odpowiedz od supportu, wszystko wyjaśnione (chyba mój post pomógł).
Dobrze w razie czego w przyszłości możesz dzwonić do mnie. Numer znajdziesz na głównej Lead.Network
Glosy: radek0389 (+1)
A u mnie wciąż nic Sad
nykkusek Jaka usługa?

Jak tylko będę miał kontakt z biurem przypomnę im o Twojej sprawie.
Odpowiedz