HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Obsługa Płatności Internetowych (/Forum-Obsluga-Platnosci-Internetowych-404) +----- Dział: HotPay (/Forum-HotPay-405) +----- Wątek: HotPay.pl - polski agregator płatniczy (/Temat-HotPay-pl-polski-agregator-platniczy-138106) |
HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Leaders - 13-09-2016 21:09 HOTPAY.PL - POLSKI AGREGATOR PŁATNICZY Direct Billing / Premium SMS MO oraz MT / Zagraniczne płatności mobilne / Połączenia IVR Z nieposkromioną radością pragniemy przedstawić Wam najnowsze dziecko firmy Leaders sp. z o.o. sp. k.. Jest to system płatności mobilnych, który oferuje szeroki wachlarz usług oraz narzędzi dla osób, które chcą monetyzować własne dobra za pomocą płatności mobilnych. Pełna oferta HotPay zawiera:
Wybierając HotPay jako system obsługujący płatności dla Twojej działalności otrzymujesz:
Serdecznie zapraszamy do dyskusji na temat HotPay oraz do zadawania pytań na temat systemu. Chętnie rozwiejemy każdą wątpliwość dotyczącą systemu lub pomysłów na wykorzystanie płatności mobilnych. Zapraszamy do współpracy!
RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - fusek - 13-09-2016 21:21 Zadalem pytanie w waszym dziale ktore od paru dni pozotaje bez odpowiedzi - tu na pewno odpiszecie. Od kiedy sms pod numer zaczynajacy sie na 9 kosztuje 1.25 zl? RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - matii1111 - 13-09-2016 21:24 Pieknie sie rozwijacie, widziałem już pare serwisów nawet niezwiązanych z tematyką tego forum z wdrożonymi Waszymi płatnościami, tak trzymać! RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - zbyszeq - 13-09-2016 21:27 Korzystam jakiś czas z HotPay.pl - i powiem szczerze, platforma, support i możliwości jakie daje HotPay.pl na wielki plus. Ze swojej strony serdecznie polecam ! RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Liromir - 13-09-2016 21:29 Z całego serca polecam każdemu kto szuka alternatyw dla Cashbill/Dotpay i tym podobnych. Co do usłuch takich jak MT lub MO to nie ma co się rozpisywać bo są i działają bez zarzutów. Największymi zaletami gniotącymi konkurencję są na pewno: - szybkie wypłaty bez okresu rozliczeniowego, czyli dostajemy hajs z 23 sierpnia - 24. Nie trzeba czekać do zamknięcia miesiąca jak to bywa w chyba każdej konkurencyjnej firmie i 20 dni na wypłatę. - profesjonalna pomoc bardzo dobrego programisty za darmo, od zawsze to dla mnie największy atut i mógłbym mieć nawet mniejszą stawkę ale mieć taką osobę 'u boku'. szczerze polecam +1 RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - aero2 - 13-09-2016 22:14 Serwis dobry jak nie jeden z najlepszych, ale czekam na Pay Per Call, najlepiej bez podawania kodu, jak w konkursach telewizyjnych czy serwisach erotycznych. RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Enigmato - 13-09-2016 22:17 Nie mogło tutaj zabraknąć mojego komentarza. To ja jako jeden z pierwszych pochwaliłem się swoimi wynikami osiągnietymi z HotPay na forum . Polecam serdecznie, bardzo szybkie, terminowe płatności i bezproblemowa współpraca! Jak płatności SMS to tylko HotPay. RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Mauorycy - 14-09-2016 11:25 Serwis przetestowany na MO oraz MT..No i jestem pod wrażeniem o ile sprawniej to wszystko działa, niż w przypadku korzystania z usług oferowanych za pośrednictwem "zwykłych" serwisów SMS typu leadmore itd... Nie ma co opisywać w sumie..trzeba samemu przetestować..taki krok w przód RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Kleju93 - 14-09-2016 17:19 nie dostałem linka aktywacyjnego. Konto na Klein's Solutions RE: HotPay.pl - polski agregator płatniczy - Sznurek11 - 15-09-2016 14:36 Bardzo cenię serwis i gorąco zachęcam do korzystania z jego usług. WARTO |