Sprawdź:
(25-07-2016 17:28)Veres napisał(a): Atmosfera się rozluźniła i o to chodzi. Zejdźmy na drogę do jakiego ten temat jest przeznaczony 
Przykro mi, ale jeszcze nie miałem okazji się wypowiedzieć za zarzuty wobec hipokryzji - toteż nie mogę zejść z tematu, chociaż bardzo bym chciał.
(25-07-2016 11:56)mikuss napisał(a): Oj mysc sama prawda, wszystkie full-e, dzipsoki i reszta pseudoliderow naganiaczy dawców kasy zapewne by chciała cię po cichu w łyżce wody utopić 
Tego nie wiem, ale dziękuję za "samą prawdę". Niestety czytając komentarze (głównie te na blogu - na które odpowiem zbiorowo w nowym wpisie), mam wrażenie że do większości i tak nie dotarł przekaz - lub być może źle go sformułowaniem przez co poczuli się zaatakowani i się bronią
(25-07-2016 12:46)Fallriv napisał(a): mysc, jesteś spoko gościem i sam byłem u Ciebie w grupie SUBSMS, bo dobrze mentorowałeś, ale troszkę teraz poleciałeś po bandzie 
Krytykujesz Revshare, a sam promujesz naciąganie ludzi na drogie SMSy... strasznie niski poziom marketingu, próbujesz się wybić na hejcie innego sposobu zarobku, który teraz jest popularny i nałapać sobie refów i sprzedać trochę poradników.
Słabe to, nie spodziewałem się po Tobie takiego zagrania.
Źle odbierasz przekaz artykułu - przekazem nie jest "hejt", przekazem jest uświadomienie jak to (piramida finansowa, np. "MXRevshare") działa i jak bardzo się zadłuża. Proponuję wrócić do wpisu i przeczytać go raz jeszcze. Dodatkowo informuję, że nie "zaatakowałem" nikogo personalnie - "zaatakowałem" piramidy, a MXR podałem jako przykład, z tego względu że na forum jest najpopularniejszy. Inwestowanie w piramidy finansowe NIE JEST SPOSOBEM ZARABIANIA, bo zarobione pieniądze NIE ISTNIEJĄ, po prostu ich fizycznie nie ma i każdy się o tym na pewno przekona.
Co do marketingu to dziękuję za rady, myślę że sobie poradzę. Poziom jest akuratny - zrobiłem dokładnie to, o czym zawsze mówiłem (i dalej mówię!) poleconym. Prowadzenie bloga nie różni się aż tak bardzo od reklamowania czegokolwiek - trzeba wyjść do ludzi z "contentem" jakiego brakuje.
1) Zaanalizowałem grupę odbiorców
2) Ustaliłem potrzebę
3) Przygotowałem "ofertę" (w tym przypadku artykuł)
4) Zareklamowałem ofertę reklamą alternatywną (darmową) osiągając efekt viralowy, za co serdecznie dziękuję !
Wzmianka o poradnikach na koniec (w dodatku opatrzona nagłówkiem "reklama") jest dodatkiem, a nie celem publikacji tego wpisu. W żadnym wypadku nie próbuję "wybijać" się na "hejcie" :>
Ogólnie, do wszelkich zarzutów odnośnie sub/premium sms które pojawiają się tutaj oraz na moim blogu odniosę się w osobnym wpisie który poświęcę w całości reklamowaniu "real content".
Na pewno ukaże się do końca tygodnia. To prawda, że część poradników w starej, darmowej, grupie dot. nie do końca etycznych sposobów reklamy - teraz natomiast kładę nacisk na "real content" i wie o tym każdy kto przeczytał mój poradnik.
(25-07-2016 15:19)Fallriv napisał(a): A spamowanie kontrowersyjnymi artykułami ze swojego bloga wcale, a wcale nie ma służyć promocji swoich kursów i to zupełny przypadek, że atakuje MXR, który teraz jest na fali 
Powtarzam, dodałem reklamę - bo zauważyłem taką możliwość w chwili pisania artykułu. Wpis nie miał na celu reklamy czegokolwiek - ale nie byłbym sobą gdybym nie wykorzystał okazji do dodatkowej reklamy. Szczerze mówiąc nie widzę w tym nic złego - widziałbym gdyby ktoś tego nie zrobił.
Oczywiście, że to nie jest przypadek - ale wypraszam sobie "spamowanie". Na tym polega marketing Fallriv. Napisałem już wyżej jak rozumiem prowadzenie bloga, nie będę się powtarzał.
Fallriv, Twoje kolejne posty w tym temacie, których nie będę już cytował, dotyczą sub/premium sms, stopek, kosztów, wprowadzania w błąd, umoralniania. Napisz mi tylko proszę, w którym miejscu przyczepiłem się do sposobu promowania MXREVSHARE przez innych użytkowników ? Przyczepiłem się do administracji i ich "webinaru" który nawet w połowie nie wyjaśnia czym MXR faktycznie jest. Na prawdę wróć do wpisu i przeczytaj go ze zrozumieniem, tym razem z otwartymi oczami.
Szczerze mówiąc odpowiedź na Twoje zarzuty napisałem dużo bardziej łagodnie, pamiętając że kiedyś aktywnie działałeś w grupie sub/premium sms, niestety po dojściu do fragmentu dot. hipokryzji, dodałem trochę linijek. Po dojściu do Twoich wulgarnych wypowiedzi, dodałem jeszcze kilka. A teraz przejrzyj swoje posty i w kontekście oskarżania mnie i obrony metod marketingowych full'a, powiedz kto wyszedł na większego hipokrytę ? Powtarzam po raz trzeci, wróć do wpisu - bo mam wrażenie że go nie przeczytałeś, Twoje komenatrze nie pasują do treści.
W dodatku Twoje wypowiedzi co do sprzeczki pomiędzy jaruniem i full'em również są oderwane od tematu.
(25-07-2016 16:19)Veres napisał(a): Poprawcie mnie może się mylę, ale dlaczego powstaje system prowizji w wielu serwisach, nawet w Payza jest system polecania, który ma "nagradzać" za starania użytkowników, to samo tyczy się Hyip'ów.
System poleconych to świetna sprawa, ot dlatego powstaje. System poleconych o którym mówisz działa na zasadzie MLM - w hyipach natomiast na zasadzie piramidy.
To ogromna różnica.
.