Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com
Sprawdź:
Zrobiłem małą listę osób + miejscowość może się przydać w dogadaniu się odnośnie przejazdu.

Proszę podać jeśli ktoś jest bez przypisanej swoje miejscowości startu.

Admin - Kędzierzyn Koźle
Equalibrium - Kędzierzyn Koźle
Nitram - Olesno
MLN - Siedlce
DDK (+1) - Siedlce (możliwy przejazd przez Warszawę)
Mauorycy (+1) -Starachowice
jarunioo7 -Radom
michal86ole - Sosnowiec
Liromir (+1)
kubaszekr38 - Stalowa Wola (podkarpacie)
Karczu (+1)
PawelC (+1) - Kraków
Yazir
Sznurek11 - Warszawa ?
matii1111111 - małopolska
mysc (+1) - Poznań
loryn222 - Gdańsk
Scoobyx
zolty312
Ciastek - okolice Opola ? (czekam na potwierdzenie informacji)
sulliwan93 - Warszawa

Pocket ? - Szczecin Bocheniec Nie ma Ciebie na liście a piszesz że jedziesz wyjaśnij to z Adminem.
Ciastek

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Ja będę jechał ze Starachowic, mam 2 miejsca wolne...Nie pisałem bo w sumie jest to rzut beretem do miejscowości zlotu i z tego co widziałem w temacie nie będzie nikogo ze Świętokrzyskiego Smile
Jak coś to mogę przez Warszawę przelecieć - trasa: https://goo.gl/cdDFFo ( najlepiej Ursynów/Mokotów/Służew i te okolice jak ktoś może podskoczyć bo nie znam Warszawy i nie chciałbym kręcić Big Grin ). Wyjazd najprawdopodobniej za dnia jeżeli wcześniej zacznie się nasza doba hotelowa Jerk2
Lista startu miejscowości poszczególnych osób zaktualizowana i dodana do pierwszego postu.

Proszę o info w tej sprawie jeszcze:

Liromir (+1)
Karczu (+1)
yazir
Scoobyx
zolty312

Zapowiada się grubo Big Grin

Lokata 7% !!
Z Krk, ale dogadałem się już z PawelC jeśli chodzi o dojazd. Z tego co się orientuję ma już full'a Smile

Swoją drogą, coś chyba nie działa zbyt dobrze oznaczanie w postach, ponieważ nie dostałem PW.
Karczu będzie jechał z małopolskiego, a Liromir najprawdopodobniej z lubelskiego Smile
Liromir nie ma jak sie wypowiedziec bo ma bana Sad

Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu

[Obrazek: 4b429c47dc4f3949.png]
(12-06-2016 21:05)Scoobyx napisał(a):  Z Krk, ale dogadałem się już z PawelC jeśli chodzi o dojazd. Z tego co się orientuję ma już full'a Smile

Swoją drogą, coś chyba nie działa zbyt dobrze oznaczanie w postach, ponieważ nie dostałem PW.

działa tylko jak się masowo oznacza kilka osób to wiadomo że funkcja nie zadziała (zabezpieczenie żebyś nie oznaczał pół forum w poście). Tongue

(12-06-2016 23:58)Begrezen napisał(a):  Liromir nie ma jak sie wypowiedziec bo ma bana Sad

jego kobieta ma konto Smile

@temat
jeszcze 2 osoby się zapisały, więc prawdopodobnie będzie nas 30 stu czyli praktycznie 2x tyle co w zeszłym roku Big Grin niezła armia ernearów Big Grin

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Ktoś jedzie po poludniu (15-16 itd) w piatek z warszawy i ma 2 wolne miejsca to proszę o info .

Wynajmę sygnature
W pierwszym poście masz bodajże 3 osoby albo 4 jadą z Warszawy lub przez Warszawę na pewno się dogadacie.

Lokata 7% !!
Odpowiedz