Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
i jak wyplacil ktos ostatnio jakies hajsy? bo ani na fauceta ani na payeera nie idzie wyplacic ;/ scam juz chyba po calosci.. prawie 200k sato psu w dupe, sweet btw. support milczy ogolnie, bo pisalem juz kilka razy
Odpisali mi na dwa z chyba 50 wysłanych maili - raz, że uzupełnią w połowie kwietnia, kolejnym razem, że zrobią to na początku maja. Niestety raczej wygląda to obecnie na scam. Podziałało chwilkę i padło.
Nie mogę się zarejestrować . Pojawia mi się coś takiego : Fatal error: Cannot redeclare generateToken() (previously declared in /var/www/blits/data/www/fr-money.com/libs/handlers/register.php:3) in /var/www/blits/data/www/fr-money.com/libs/back_end/init/base.php on line 7