Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
RESTOCK RESTOCK RESTOCK

Autor Wiadomość
RE: RESTOCK RESTOCK RESTOCK
Sprawdź:
to na pewno jakiś bląd jak zwykle przy restockach w bazie danych im się to zapisuje i wkrótce dostaniemy maile z potwierdzeniami cierpliwości;]
Panowie (i panie) , mam pytanie, wchodziłem od godziny 20.00 co pół godziny. Wszedłem kilka minut po 22 i mozilla za ch*** nie wykrywała restocka. Miał ktoś może taki problem?? Dowiedziałem sie z forum o 22.30 i wszedłem przez opere tyle, że było po ptakach;/
Mozilla jest zrypana ;] Dlatego używam Chrome...
TU FOTA http://img85.imageshack.us/img85/5158/sc...302320.jpg

JESZCZE WSTAWJE FILMIK CO ZOSTAŁO
ja odświeżałem na najnowszej mozilli i nie miałem problemów.
Ja rowniez na mozzila i wszystko okey tylko martwi mnie to ze najpierw odjeli punkty a potem tyle samo miałem teraz trzeba czekacSmile
Bo na PTZ Place odjęło a na głównym Lockerz nie Tongue Ale to naprawią Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
ktoś drze pape ze restock patrze na firefox i nic nie ma nadal krzyczy patrze na explorerze a tam restock no i mam 25$ A ZAMAWIAŁEM JUŻ IPODA 32GB TYLKO NIE MOGŁEM ZNALEŻĆ POLAND
Dupa, jak zresztą zwykle
Ej ja zamówilem 25$ na PayPal, to jak to jest? oni wysyłają jakies zapytanie na jakie konto wysłać tą kase na tym PayPal czy jak?
Wątek zamknięty