Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
zuhsm.pl - co z nagrodami z konkursu Snake?
Moja nagroda już doszła dawno a niektórzy jej jeszcze nie otrzymali, jak to możliwe?
Załatwiaj najpierw te stare sprawy, które nie zostały załatwione a później się zajmij świeższymi, bo to tak trochę nie fair
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2016 20:01 przez Hajtowy.)
(24-02-2016 19:59)Hajtowy napisał(a): zuhsm.pl - co z nagrodami z konkursu Snake?
Moja nagroda już doszła dawno a niektórzy jej jeszcze nie otrzymali, jak to możliwe?
Załatwiaj najpierw te stare sprawy, które nie zostały załatwione a później się zajmij świeższymi, bo to tak trochę nie fair
Zuhsm.pl - pytam juz chyba po raz 1000, kiedy w końcu przestaniesz mnie ignorować i wyślesz zaległa nagrodę?
A to że reszta uczestników juz dostała nagrody dawno a ja do tej pory musze się upominać juz ponad 3miesiąc o swoją to nie fair. A fakt ze zamiast zająć się w pierwszej kolejności zaległymi nagrodami a nie wysyłać te świeże to już jest po prostu szczytem CHAMSTWA! Gdybyście wysyłali nagrody na bieżąco teraz nie musielibyście się tłumaczyć brakiem czasu...
A mi się juz naprawdę skończyła do was cierpliwość!!
zuhsm.pl wyśl mi moją nagrode na ktorą czekam od 3 miesięcy .. mój nick w serwisie tomuś była to podkładke pod mysz pisałą o nią miesiąc temu .. i powiedziałeś już sprawdzam i .. zdechło