Sprawdź:
Na wstępie chcę przeprosić za długą przerwę w prowadzeniu dziennika. Tym razem
nie z mojej winy a z przyczyn niezależnych ode mnie ...
Przerwa spowodowana ostatnimi problemami w życiu prywatnym jak i brakiem czasu. Teraz wracam do pracy z nowym natchnieniem !
Chcę zacząć od tego co jest dla mnie ważne, czyli
Pay Per Installs
Zapraszam do lektury ...
Ciągle skupiam się na powiększaniu siatki poleconych jak i rozbudowie swoich kontaktów biznesowych. Dodatkowo udostępniłem swoim poleconym możliwość kontatku ze mną poprzez komunikator WowApp, także jak masz pytania to zapraszam. Więcej na ten temat przeczytasz w
tym wątku. Nowa forma kontaktu przy pomocy komunikatora sieciowego jest wynikiem wielu zapytań kierowanych do mnie w związku z potrzebą kontaktu na GG lub Skype.
Pozytywną informacją jest to że udaje się rozwijać wspomnianą siatkę poleconych natomiast negatywna wiadomość jest taka że mój bot znacznie ułatwiający zarabianie na ppi przestał być funkcjonalny... nadchodzą chudsze dni
A propos dostępu do 4 scapper'ów (o tym pisałem w poprzednim poście) to jeszcze nie zdążyłem z nich skorzystać ...
Warto wspomnieć że CInstaller, czyli sieć w której zarabiam na ppi, udostępniła
aplikację mobilną,
umożliwiającą monitorowanie wzrostu naszych zarobków, przeglądanie statystyk etc.
Stan warezowego zaplecza blogger o którym ciągle piszę, aktualnie wynosi 30/50
Oczywiście dodałem wartościowe wpisy. Teraz jest ciężej bo blogów coraz więcej.
Wypłaciłem trochę zarobionych pieniędzy, dowódy wypłat można zobaczyć w galerii.
Jestem także na etapie kończenia folderu, który będę wysyłał refom po rejestracji.
Folder będzie zawierał bardzo ważne wskazówki i narzędzia ułatwiające pracę z ppi.
Znajdzie się tam także masa gotowych postów do wstawiania na zapleczowe blogi.
Długo zapowiadałem tą paczkę... myślę że na dniach będzie gotowa i będzie można się po nią
zgłaszać.
Poza ppi i inwestycjami tworzę stronę (bloga) tematycznie powiązanego z zarabianiem przez Internet.
Chcę także zacząć pracę z systemem narzędzi (maksymalizującym zarobki), do którego niedawno dołączyłem.
Wiem że brzmi to kosmicznie, nie chcę tutaj robić kryptoreklamy ale zainteresowanym wytłumaczę na
priv.
Poza tym zareklamowałem trochę
SubmitPays, czyli najlepiej płacącą sieć subskrypcji sms.
Jak zwykle na pewno zrobiłem wiele innych ważnych rzeczy o których teraz nie pamiętam
a co w świecie inwestycji ?
czyli mxrs i tws bierzemy pod lupę !
Sporo już paczuszki dały zarobić, jak widać ~ $622.6 co przy aktualnym kursie dolara daje nam jakieś ~ 2349 zł.
Oczywiście część tych pieniędzy została reinwestowana także nie jest to czysty zysk aczkolwiek i tak jest ok !
Na początek dążę do osiągnięcia limitu 100 paczek mini ...
W ostatnim czasie wypłacałem jakieś drobne z mxrs (dowód w galerii).
Napisałem także nowy poradnik do
MXRev$hare (w dziale z poradnikami).
Swoją drogą w tym programie była masa pozytywnych zmian.
Między innymi tj. zmiana serwera na nowy, lepszy (szybszy).
★ trafficwavesurfing ★ kliknij po opis
![[Obrazek: ed935e4c6b8cbc3ad14f43e1e2923864.jpeg]](https://d3higte790sj35.cloudfront.net/images/gw/ai/ed935e4c6b8cbc3ad14f43e1e2923864.jpeg)
Tutaj jeszcze trochę brakuje do wyjścia na + ale wszystko idzie w dobrym kierunku.
Warto dodać że w tego typu serwisach, za kupione paczki (poza naliczeniami) otrzymujemy kredyty które następnie możemy wykorzystać na reklamę.
Tak na prawdę jest to ogromna korzyść, możemy reklamować inne, podobne biznesy (zdobywać poleconych) albo własnościowe strony czy też blogi.
Co dalej w kwestiach inwestycji? Oczywiście powiększyć ilość paczek !
Zapraszam do
Subskrypcji tego wątku a w razie pytań na
priv.
Dzięki za przeczytanie wpisu.