Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-10-2015 20:36)seba123xd napisał(a): Zaraz jeszcze przyjdzie info, ze bład systemu i zamiast $0.1 dali $10, jak na banggodzie
Tzn zeby sie wywinąc od tego rabatu ;p?
Kto normalny by skożystal z rabatu 0.1centa pozatym w banerach mieli 10$ to nie mogli sie pomylic ;p
fajnie ze autor sie z nami tym podzielił za co wielki + dla niego, ale dorwali sie polaczki do tego i jd sie wycofał;p sami zobaczie 1k wyswietlen od 14 godziny ;p
To był tylko przykład. Zawsze mogą coś wymyślić, troche wydaje mi sie podejrzane, że tak rozdają praktycznie za darmo rzeczy warte kilkadziesiat zł i to na skale globalną
(23-10-2015 20:47)seba123xd napisał(a): To był tylko przykład. Zawsze mogą coś wymyślić, troche wydaje mi sie podejrzane, że tak rozdają praktycznie za darmo rzeczy warte kilkadziesiat zł i to na skale globalną
Wiesz z wisha i banggooda mi normalnie przyszlo a tez rozdawali 10$