Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A kto powiedział, że na apkach trzeba promować tylko fejki i syf?
Jest jeszcze wiele sposobów, nawet real content, do spieniężenia apki. Jak będziecie ciągle wrzucać te konkursy i samsungi galaxy co 10 minut za darmo to apki będą sprzedawane po 30 zł a zarobki z nich będą liczone w groszach.. taki jest już rynek.
Dla przykładu powiem, że promowałem refflinki do gier (w dość oryginalny sposób) poprzez apke jak jeszcze 95% osób z tego forum nie wiedziało co to apka z tokenami - wówczas konwertowało bardzo dobrze
(14-09-2015 21:07)Lajkus napisał(a): W takim razie jak wytłuamczysz ,że ostatnio padły wszystkim prawie appki ? Nagle tyle zgłoszeń :O ? No nie wydaje mi sie
A mi się tak wydaje Dziwi Cie, że ludzie zaczęli masowo zgłaszać jak co drugi post na fb był o tym samym?
Poza tym fb blokuje apki widząc podejrzane linki i treści.