Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Social Media kluczem do Sukcesu ( stary "Dziennik prób i błędów") » Tomasz Pawlik

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Prób i błedów
Sprawdź:
MXRev$hare - W końcu każdy może budować swoje Adpackowe zaplecze bez żadnych limitów. Teraz Ty wybierasz czy chcesz 100% zarabiać z Adpacków czy może częsciowo na matrycach.
http://hajszneta.wix.com/mxrevshare-tomasz
Wiosna nadeszła czas na małe podsumowanko (graficzne tym razem) Smile

MXRev$hare:
[Obrazek: sgavczvz.jpg]
My Ad Cubes:
[Obrazek: sdfsdfasdf.jpg]
Traffic Monsoon:
[Obrazek: agdfaafd.jpg]

Traffic Monsoon, MXRev$hare, My Ad Cubes, Future Ad Pro, All In One Profits, Fort Ad Pays

Są to nazwy programów w których obecnie działam. Każdy zarejestrowany w tych programach pode mną lub w moim zespole może otrzymać ode mnie darmowe Banery do promowania tych stron oraz Landing Page.

Chętnie odpowiem na twoje pytania. >>KONTAKT<<
Wczoraj zakupiłem Matryce w Future Net Club za którą dodatkowo otrzymałem 1000 Media Points . Co więcej po wypełnieniu Profilu dostajemy następne 1000 Media Points Gratis. Odrazu zakupiłem sobie miejsce w CHMURZE na swoje Pliki -> 4GB za 100 media points na miesiąc. Tak więc nie dość że zarabiamy na Matrycach to za ich zakup możemy jeszcze sobie dobrać inne produkty z tego serwisu. To jest właśnie Platforma Społecznościowa na czasie ! Więcej rzeczy na temat zarabiania w Future Net Club oraz Future Ad Pro w Prezentacji którą podeślę każdemu kto się skontaktuje. Oraz Dodaje Link Bezpośrednio do przejścia na Portal.
>>PRZEJDŹ DO PORTALU<<

.
Skromna Wypłata z Gameflow (155,12 ZŁ)
[Obrazek: Gameflow.jpg]
Następna Matryca Zakupiona, tym sposobem jestem Krok do Przodu w Stronę Sukcesu ! Smile
http://bit.ly/1pHjESS

[Obrazek: tyudfghg.jpg]
Glosy: dariuszxdd (+1)
Wesołych Świąt Dla wszystkich Huh Angel
Delikatna przerwa świąteczna dla pracy Online przyda się każdemu 2
NEWSY odnośnie Traffic Monsoon
1. WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ - WPROWADZONO TRANSAKCJE Z KART DEBETOWYCH I KREDYTOWYCH (ALLIED WALLET).
2. W TM jest teraz Mega Dużo Cashlinków i to jest znak że reklama sie sprzedaje.

Przejdź do bloga:
http://zarabiamonline24h.pl/2016/03/29/w...c-monsoon/
Dzień 31.03.2016:

1) Future Net Club (już jutro startuje Future Ad Pro zatem się zacznie biznes)
Zakupione Matryce za 10$, 25$, 50$
Oto drzewka rozwoju poszczegolnych Matryc:
10$
[Obrazek: 10.jpg]
25$
[Obrazek: 25.jpg]
50$
[Obrazek: 50.jpg]

2) MXRevshare
Oprócz tego co na poniższym obrazku zakupiłem Matryce MX20 oraz MX500 Express:
[Obrazek: MX.jpg]

3) My Ad Cubes
Screen Ekranu Głównego:
[Obrazek: mac1.jpg]
Screen z Ewallet:
[Obrazek: mac2.jpg]

4) Traffic Monsoon - czekam na akceptacje mojego dowodu na chwilę obecną - 28 Adpacków w Statusie PENDING. Nie dokupowałem gdyż teraz ważniejszy jest dla mnie dobry start w Future Ad Pro.
[Obrazek: TM.jpg]

5) Traffic Wave Surfing - Hyip godny polecenia ze strategia Reinwestycji do końca Kwietnia.
[Obrazek: TWS.jpg]
My Ad Cubes - Uwaga !!

Mamy możliwość reinwestycji na zakup Cubs z pieniędzy które wypracowały się już z danych Cubes a się jeszcze nie zakończyły. Co za tym idzie nasz % składany w tym programie w końcu zacznie działać i nasze naliczenia będą dużo szybsze i większe ! Wchodzimy w Buy Cubes następnie wybieramy Cube który chcemy zakupić i mamy dwie opcje zapłaty:
1) E-Wallet
2) Z pieniędzy wyrobionych na Cubes ale jeszcze nie zakończonych (Your Pending-Wallet Amount)

HuhHuhHuhHuh
Wielki Start Future Ad Pro juz Dziś !
Im później dołączysz do programu tym gorzej dla Ciebie, ja już zarabiam w Future Net a od dzisiaj w Future Ad Pro a Ty ?

Opis Future Net/ Future Ad Pro na mojej stronie:
http://zarabiamonline24h.pl/top-10/futur...renetclub

tapnięte
Wątek zamknięty