Social Media kluczem do Sukcesu ( stary "Dziennik prób i błędów") - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Social Media kluczem do Sukcesu ( stary "Dziennik prób i błędów") (/Temat-Social-Media-kluczem-do-Sukcesu-stary-Dziennik-prob-i-bledow-120422) |
Social Media kluczem do Sukcesu ( stary "Dziennik prób i błędów") - tomek019 - 30-08-2015 21:49 witaj Dziennik pierwotnie założyłem aby nabrać motywacji do działania, do szukania dziury w swoich błędach. Chciałem jak inni zarabiać kokosy ONLINE w chwili gdy zacząłem osiągać efekty trochę pozwoliłem dziennikowi się zakurzyć ale pomimo to raz na jakiś czas dodawaje post z aktualną sytuacją. Zamierzam dać innym wiedzę której kiedyś sam poszukiwałem - oczywiście nic na siłę Ten Post powitalny postaram się co jakiś czas aktualizować adekwatnie do obecnej sytuacji - aktualizacja będzie na końcu tego wpisu. W skrócie prowadzę dziennik od sierpnia 2015 , w między czasie zarabiałem na skracaniu linków, Fb - fanpag, subach (nie polecam), sieciach afiliacyjnych, buxach, opcjach binarnych aż w końcu znalazłem swoje miejsce w Revsharach. Revshare w połączeniu z Social Media daje naprawdę fajne połączenie, możesz równocześnie bawić się, odpoczywać i zarabiać pasywnie. Trzeba pamiętać jednak że nikt nie da Ci tutaj gwarancji. Z mojej strony możesz liczyć na porady bez względu na to czy jesteś w mojej drużynie czy też nie. Pomagam każdemu bez wyjątku. Moja historia Zarabiania Online i to jak zaczynałem: >>POZNAJ MNIE<< Zapraszam do Kontaktu, jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem: >>KONTAKT<< Zapraszam na Kanał Youtube: >>Tomasz Pawlik<< ---------------------------- 16.11.2016 Siema siema A więc czy widzimy się z kimś na evencie My24hourincome we Wrocławiu 26.11 ? A tutaj takie króciutkie podsumowanie moich postępów MX World Future Ad Pro My24hourincome W grudniu będę wchodził na full w 4ty program Z samego MX w tym miesiącu wypłaciłem $1000. Plany wypłat na ten miesiąc jeszcze to w FAP $500 oraz w My24 tez jakoś pod koniec miesiąca zostawi $500 w kieszeni więc jest co wydawać tak się to juz powtarza i powtarza a kwoty tylko wzrastają Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Dziennik Prób i błedów - tomek019 - 31-08-2015 09:34 ogólnie w lipcu zarabiałem na samym shorte i od 1 lipca do 10 sierpnia zarobiłem mała sumke tutaj efekt: koniec lipca początek sierpnia zacząłem łączyc zarobek na swoich FP tzn skracanie z promowaniem gier czekam teraz na zaliczenie leadow z gier na gameflow mam nadzieje że wszystkie wejdą w miare upływu czasu mój apetyt wzrastał więc spróbowałęm swoich sił w subach na eforsie i na programie download zarobiłem 62,50zł w jakies 2tygodnie. Przyznaje nie poświęciłem temu zbyt wiele czasu bo generalnie rzecz biorąc wiem że mógłbym bez problemu te 70zł/tydzień wyciągnąć tutaj wypłata kiedy miałem 55zł i wypłaciłem 27.08 - wpłaciłem 250$ (z prowizją 260,47$) na TrafficMonsoon kupiłem 5 paczek i teraz tylko reinwestycja oraz po jakichś 3 miesiącach powolna wypłata. Planuje wypłacić lutego jakieś 200$ a reszta na reinwestycje (niech paczki rosną ) 29.08 - spróbowałęm swoich sił w bukmacherce lecz niestety na dwóch typach nie udało się straciłęm 30zł 30.08 - dzisiaj zapisałem się do HQRevshare wpłacając 20$ ( 21,20$ z prowizją) kupując przy tym 4 paczki po 5$, tutaj wszystko pójdzie na reinwestycje przez jakiś czas. Również tego samego dnia zarejstrowałem się na około 90 buxów do których są pluginy na Multiclickera. Podobno da się na tym zarobić pare groszy a to jest w sumie czysty automat więc czemu by nie spróbować ? Czekam tylko na klucze które mam dostać za rejestracje z refów Dodatkowo zarobek wygenerowany z 5 paczek z TM: Plan na najbliższe dni: -Wrócić do sub sms z nową wiedzą na temat promowania -Uruchomić Multiclickera -Dorobić pare fake kont do spamu w przyszłośći oraz znalezienie odpowiednich grup na FB -Dokładne obliczenie do kiedy będe reinwestował w TM oraz w HQRevshare i kiedy zaczne wypłacać -Ogarniecie znajomych na Fake Snapchacie by potem wykorzystać go do reklamy pewnej rzeczy -Podniesienie dniówek na shorte aby wróciły do normy ponieważ zaniedbałęm delikatnie skupiając się na innych sprawach podsumowanie koniec sierpnia ogólny zarobek: 549,36zł sierpień: 458,22 zł wydatki: 1354,79 zł ogólny bilans: -896,58 zł jednak uwazam ze jest bardzo dobrze gdyż okolo 1080zł na minusie to kwota wsadzona w TM oraz HQrevshare 200zł to poradnik o sieciach afiliacyjnych ktory okazal sie .... kupą zadnej nowej wiedzy nie wniosl, same podstawy i to byl ostatni poradnik jaki kupilem reszta to male kwoty na inne drobne wydatki np grupy na Fb ktore sa juz wypalone od spamu takze przed kupieniem grup radze spojrzec od jak dawna ktos sprzedaje grupy RE: Dziennik Prób i błedów - milosz998 - 31-08-2015 12:29 Daj link do poradnika za 200 zł RE: Dziennik Prób i błedów - tomek019 - 31-08-2015 12:41 (31-08-2015 12:29)milosz998 napisał(a): Daj link do poradnika za 200 zł poszło na priv RE: Dziennik Prób i błedów - milosz998 - 31-08-2015 13:01 Tak myślałem że o ten chodzi. Szkoda gadać. No nic, odkujesz sie. RE: Dziennik Prób i błedów - brozek123 - 31-08-2015 15:17 obserwuje RE: Dziennik Prób i błedów - mysc - 31-08-2015 18:05 Powodzenia RE: Dziennik Prób i błedów - tomek019 - 01-09-2015 18:50 01.09.2015r Multiclicker2 został ustawiony, działa generuje tam jakiś malutki dochód zobaczymy ile z tego wypłace obecnie 2dzień jest 7$ z jakichś 80 serwisów z czego chyba jakieś 25% nie działa z powodu złego pluginu lub dziwnych kodów do przepisania Chwilowo swoje FP oddałem pod opiekę młodszemu koledze z forum co by sobie mógł trochę podrobić dniówki na shorte ale spowodowane to było bardziej brakiem czasu oraz ogarnięciem ważniejszych tematów typu "po co wstawiać i mieć 2$ jak mogę coś zrobić za 40zł" 2 Dzisiaj zarejestrowałem się do GlobalTrafficAds możliwe że będzie to jakiś następca Trafficmonsoon także wpłacę tam jakieś $$$ 2 Więcej o tym programie opisałem na samym dole postu To co dzisiaj zrobiłem: -Do paru grup na FB dodałem swój post promujący również ten program co opisałem u góry -Zrobiłem kilka kont FB na sprzedaż , sprzedałem reklamę na swoim FP więc z tego wpadło trochę kaski. -Ogarnąłem też kilka kont dla siebie pod spam subami w przyszłości -Kupiłem dwa małe FP czyli łącznie mam już 10 FP (małych i dużych) od jutra lub czwartku zaczynam spowrotem postować osobiście co by dniówka wróciła na shorte oraz robić s4s -Ogarnąłem kiedy będę reinwestował paczki na TM oraz HQ PS:Ogólnie większość celów z poprzedniego posta zostało wypełnionych Cele na najblizsze dni -Zabieram się od jutra również za Subsms chyba że zdąże jeszcze dzisiaj ogarnąć -Snapchat spada na dalszy plan (myśle ze gdzies dopiero za 2tygodnie) -Jak już wspomniałem zamierzam wrócić na dniówki shorte także od jutra już lecą moje linki WYNIKI NA DZIEŃ DZISIEJSZY ogólny zarobek: 620,57 zł z czego wypłaciłem : 273zł wrzesień: 71,20 zł wydatki: 1361,2961 ogólny bilans: -740,73 zł WNIOSKI: Odkuwam się coraz bardziej lecz dzięki TM oraz HQ Wydatki oraz Bilans ujemny będzie niestety skakał Jutro lub pojutrze wrzuce screeny osobna z każdego serwisu plus opisze to co zarobiłem z innych źródeł czyli coś za coś O PROGRAMIE GLOBAL TRAFFICADS Ogólnie w GlobalTrafficAds będą dostępne AdPacki za $5-120%, $10-125%, $20-130% Aby zakupić AdPacki za $10 należy posiadać minimum 100 AdPacków za $5. Aby zakupić AdPacki za $20 należy posiadać 100 AdPacków za $5 i 100 AdPacków za $10. Jak i w TM trzeba będzie wyklikać tam 10 reklam, obsługa PayPal, Payza, SolidTrustPay, PerfectMoney, Bitcoin. Jeśli ktoś zainteresowany: reff: https://globaltrafficads.com/?ref=tomek019 czysty: https://globaltrafficads.com RE: Dziennik Prób i błedów - full2000 - 01-09-2015 20:29 Powodzenia! RE: Dziennik Prób i błedów - tomek019 - 02-09-2015 21:48 02.09.2015r WYNIKI NA DZIEŃ DZISIEJSZY ogólny zarobek: 719,71 zł z czego wypłaciłem : 326,39 zł wrzesień: 170,34 zł wydatki: 1361,2961 ogólny bilans: -641,58 zł CEL NA WRZESIEŃ: 170,34 zł / 1000 zł Zarobek ogólny po odliczeniu serwisów Revshare TM/HQ: 719,71 zł - 35,91$ = 586,85 zł To co dzisiaj zrobiłem: -wróciłem do swoich FP oraz shorte/sieci afiliacyjnych, od jutra ruszają, -uporządkowałem pliki wszystkie na kompie , dużo bałaganu miałem, -zarobiłem trochę na reklamach na FB za złotówki Cele na najblizsze dni: -chce zarobić na Fanpagu z humorem, tutaj statystyki: http://scr.hu/8lpz/11rry lecz brakuje mi pomyslu ;/ -dalej snapchat na dalszy plan -suby ogarnąć do końca bo dzisiaj uporzadkowalem do nich tylko linki, pliki i tresci -możliwe że we wrzesniu zakupie viralke i wykorzystam ten swoj FP z humorem 2 Dzisiaj krótko bo późno wróciłem z pracy |