Przecież ty orzeszku "nawiedzonydom" jesteś już spalony ze swoim k..wieniem logiki po tym jak sprawdzony kod okazał się zablokowany. Kod nie został użyty, więc pieniądze z paypal zwracasz, proste. W dodatku zapodajesz jakieś farmazony o wielu przelewach które robiłeś, dziwne bo konto masz na forum od kilku dni a jedyne dane jakie podajesz to "dfgsdjfglsdkfgs" więc ta rzekoma wiarygodność jest zerowa.
Poza tym nie wiem co masz na myśli pisząc "poinformuje jak odblokują środki", bo odblokować możesz je jedynie ty uznając spór za słuszny. Przecież do tyłu jest shuqi a nie ty, więc co ty w ogole piszesz...
ShuQi - bardzo możliwe, że paypal nie uzna zwrotu bo zrobiłeś gafe z wysyłką jako "rodzina/znajomi", zgłoś na policje, podaj maile itp, może odzyskasz kase, ja w podobnej sytuacji odzyskałem.
Cytat:Moim zdaniem ShuQi sam jestes sobie winny. Bo jesli Nawiedzony chcial ci wyslac ten kod albo haslo do niego to juz tego nie zrobi bo zablokowales mu srodki.
W takim razie niech pan nawiedzony uzna spór, jego pieniądze są bezpieczne, dlaczego nie chce tego zrobić?