Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wczoraj się lekko załamałem, padło mi "zaplecze", nie robiłem praktycznie nic. Wpadło mi 3 leady w tym jeden z zagranicy za 1.89 zł.
Dzisiaj zablokowali mi możliwość pisania na grupach, więc załamałem się jeszcze bardziej, ale postanowilem, że się nie poddam i jeszcze coś pokombinuje. Dodałem spam na kilka FP i wpadło kilka leadów.
Leady: 6/6 - 164 UV
Dzisiejszy zarobek: 26.10 PLN
Saldo: 910.64 PLN
Zarobek w tym miesiącu: 819.04 PLN
ZARABIAM OD: ~25.05.2015r. HotCash: 816.82 PLN
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-06-2015 15:04 przez Raster96.)
Okej, powoli wracam do zarabiania. Zrobiłem sobie bodajże 2 tygodnie przerwy. Przez ten czas, o dziwo wpadło kilkanaście leadów.
Zleciłem wypłatę: http://uploads.socplay.pl/images/47/41/75577.png
Czas na zakupy... tzn. na oczekiwanie przesyłek.
Teraz będę poświęcał trochę mniej czasu, więc i zarobki będą mniejsze, nie chcę już siedzieć całymi dniami i spamować na FB, szczególnie w wakacje.
Wczoraj zarobiłem 67.31 PLN. Jak kupię bota, to będę miał genialny automat, dzięki któremu nie będę musiał nic robić, a kwoty będą jeszcze większe (ciekawe tylko po jakim czasie nisza się wypali ), aż nie mogę się doczekać.