Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bo widocznie jestem super
A tak na poważnie to 55 zł za założenie konta 10 zł za założenie lokaty mobilnej i 10 % za to, że jestem członkiem (jak to brzmi ;p) "Comperia Bonus Club - Elitarny Klub Lojalnościowy"
Tak coś w tym stylu. Jak teraz spełniłeś warunki wszsytkie i zaakceptowałeś wszsytkie regulaminy to tam była też bodajże w ostatnim formularzu informacja odnośnie tego czy chcesz dołączyć do klubu. Jak wyraziłeś na to zgodę to dostaniesz taką fajną kartę klubową od nich i może prezent jakis zrobie zdjęcia co dostałem od nich i wstwię.
Co do promocji to już zakończona, ale są inne również warte uwagi.
@[bartheez] Zależy jakie masz konkretne wymagania odnośnie konta i jakie jesteś ewentualnie spełnić warunki żeby zakwalifikować się do promocji.
Wejdź na stronę jakzarobic100zl.pl oferty bankowe i tam masz parę moim zdaniem najciekawszych ofert.
W razie pytań pisz na pw albo na fanpage.
Temat do zamknięcia. Promocja zakończona, wszyscy bonusy dostali.
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.