Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: ! Dodam Twoje konto Facebook do 100 grup za 8 zł !
Kupię, jeżeli mi je "poprzebierasz" żeby pasowały w moje wymagania tj. minimum 4k użytkowników, żywa grupa, brak akceptacji posta przez administratora, no i co najważniejsze bez spamu. Jeżeli jesteś chce się Tobie to dla mnie zrobić to zapłacę odpowiednią sumę ( do pomówienia na pw lub skype [n1dantez]).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2015 23:01 przez Dante_/.)
(05-02-2015 22:45)Dante_/ napisał(a): Kupię, jeżeli mi je "poprzebierasz" żeby pasowały w moje wymagania tj. minimum 4k użytkowników, żywa grupa, brak akceptacji posta przez administratora, no i co najważniejsze bez spamu. Jeżeli jesteś chce się Tobie to dla mnie zrobić to zapłacę odpowiednią sumę ( do pomówienia na pw lub skype [n1dantez]).
(05-02-2015 22:45)Dante_/ napisał(a): Kupię, jeżeli mi je "poprzebierasz" żeby pasowały w moje wymagania tj. minimum 4k użytkowników, żywa grupa, brak akceptacji posta przez administratora, no i co najważniejsze bez spamu. Jeżeli jesteś chce się Tobie to dla mnie zrobić to zapłacę odpowiednią sumę ( do pomówienia na pw lub skype [n1dantez]).
@[Dante_/] 15 zł za 100 grup z takimi wymaganiami chociaz co do spamu nie daje gwarancji bo caly fejs to spam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2015 01:13 przez Kickster.)