(31-12-2014 15:21)barto napisał(a): Kurs ukazuje wielkie możliwości, jeśli ktoś ruszy głową to może stworzyć dochód pasywny, co również ciekawe nie koniecznie na fiverr, oczywiście najpierw trzeba włożyć w to troche serca jak i czasu.
Według mnie 77 zł to śmieszna kwota za to co otrzymujemy.
Dziękuję bardzo za recenzje! Masz rację, techniki zaprezentowane w kursie mają zastosowanie w innych metodach - liczy się przede wszystkim spryt i kreatywność, no i jak wspomniałeś podejście - bez wkładu czasowego i ciężkiej pracy nic z tego nie będzie. Nie chodzi o to by cały czas harować jak wół ale na początku trzeba dać z siebie wszystkie, żeby potem dzięki zdobytemu doświadczeniu móc zbijać bąki i zarabiać
Co do ceny, masz rację jest zaniżona i przyznało to już kilka osób, jednak polski rynek nie jest jeszcze na tyle dojrzały do cen adekwatnych do jakości produktu.
Ludzie na tym forum przyzwyczaili się do kiepskich poradników pisanych w Wordzie, najlepiej jeszcze 'kradzionych' i sprzedawanych jako własne, których treść nie wnosi nic nadwyczajnego do ich wiedzy. Mój kurs to zupełnie coś innego - wszystko jest wykonane profesjonalnie i na najwyższym poziomie, co potwierdzają recenzje.
Według mnie cena adekwatna jest
co najmniej 2x wyższa od aktualnej, jednak jako, że to mój pierwszy kurs i dzięki zarabiam.com kilka lat temu poznałem tajniki zarabiania w sieci, to i cena jest jaka jest