Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
w ostatnim czasie to bylby rrwelacyjny wynik ja dzisiaj w koncu wrocilem do "ludzkich" naliczen 29 $ za 3000 poleconych
Teraz zbieranie kasy na Vip zostalo 3 konta przerabiam:0 mam nadzieje, ze nie bede zalowal
(14-03-2014 10:19)kamil0071 napisał(a): Środki są. Próbuję od wczoraj od 18 i nic nie wchodzi. Z kontem wszystko ok, bo już przelewałem pieniądze na ojooo z niego. Zastanawiam się nad przelaniem pieniędzy na payzę, bo jednak już mam dzień zwłoki..
(14-03-2014 22:23)tidid napisał(a): W takim razie mnie zmartwiłeś. Miałem jutro robić przelew 160$, a teraz sam już nie wiem
(14-03-2014 22:27)tidid napisał(a): tak. do 20 dnia wykupować max, a później 10 dni zbierać na przedłużenie
To powinno wyjść. Naliczenia się stabilizują po osignieciu 3000. Trzy konta tak wyprowadziłem ta strategia i nie dopłacałem więc spokojnie
Przy 2100 przestalem kase dolewac. juz zarabiali na siebie
Wklejam print scr z jednego z moich ulubionych poleconych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2014 22:40 przez sbgorka.)
Opłaca się zainwestowac 160$ przy 1 poleconyn który klika 20+? Chce kupić premium+ i 600 reff, ale z tego co słyszę to ostatnio na 100 reff wypada 0.7 więc słabo
Pamiętaj, że to strategia długoterminowa. Spadki zawsze będą wzrosty też są, 600 refów bez Dr może być mało.Średnio paczka 300 RR robi 2,8 dziennie. Czyli z dwoch wyjdzie około 5,4 dziennie razy 30 dni 164$. minus koszty wyjdzie Ci 4$ plus Twoje kliki. Trzeba by pomyśleć o jakiejś większej kwocie wejścia.