Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(14-12-2013 12:26)Koneser Wódki napisał(a): Nie rozumiem działań ES, każdy już wie, że ściemę walą, to zamiast się przyznać co się dzieje, to jak ostatnie c*py bajerują.
Jeżeli nikt nie dostanie do piątku paczki/listu to już można powiedzieć na 100% że to scam.U mnie nadzieja umiera ostatnia.
Wtedy to mogą sobie pisać,bajerować itd.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2013 12:30 przez Yamakasi.)
(14-12-2013 12:11)lorkos napisał(a): tu większość ma status zrealizowano
Ci co mieli w poniedziałek/wtorek też kasy nie zobaczyli więc nie łudź się
Nikt w poniedziałek/wtorek z tego forum nie miał statusu: zrealizowana.
Btw. Poczekajmy do piątku ostatecznie bo niby jest zrealizowana i ciekawe czy strona w niedziele znów ruszy czy nie, bo do końca tygodnia mieli wprowadzić 5 programów doładowań i 10 programów innych, zobaczymy, może tworzą coś wielkiego.
U mnie nadziej umiera ostatnia, ja poczekam do piątku aby dopiero wtedy sądy wydawać.
Ludzie... Nie odpisują na maile, na forum, wyłączyli stronę, Wy nadal myślicie że Oni wrócą? Wierzyłem wcześniej że kasa będzie ale teraz nie ma co nawet czekać na ich powrót.
(14-12-2013 11:57)DDK napisał(a): Po co jeszcze tutaj spamujecie? Scam to scam i tyle w temacie. Zamiast zamknąć wątek i olać sprawę, to płaczecie o Wasze kilka stówek Do roboty i zarabiać następne hajsy Fires jeszcze wypłaca
spamem jest to co Ty piszesz, i jeszcze nawołujesz innych tym mnie do spamowania tutaj, bo Twój post jak i mój jest nie na temat, ale mój jest spowodowany Twoich zachowaniem! Może komuś zalegają więcej niż "kilka stówek"