Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Też Wam nie chce zaliczyć zadania z Coinabse Wallet (4 zadanie dot. ACS - zablokowanie ACS i subskrypcja twórcy)? Zrobiłem to ale mieli już dobre kilkanaście minut i nie wiem co dalej.
(14-07-2023 14:49)Pablo1878 napisał(a): Też Wam nie chce zaliczyć zadania z Coinabse Wallet (4 zadanie dot. ACS - zablokowanie ACS i subskrypcja twórcy)? Zrobiłem to ale mieli już dobre kilkanaście minut i nie wiem co dalej.
Zrobiłeś pewnie stake Coingecko za 250 ACS, wtedy u mnie też nie zadziałało. Wykonałem unstake i potem ponownie u innego twórcy za 1000 ACS - wtedy przeszło bez problemu.
(14-07-2023 14:49)Pablo1878 napisał(a): Też Wam nie chce zaliczyć zadania z Coinabse Wallet (4 zadanie dot. ACS - zablokowanie ACS i subskrypcja twórcy)? Zrobiłem to ale mieli już dobre kilkanaście minut i nie wiem co dalej.
Zrobiłeś pewnie stake Coingecko za 250 ACS, wtedy u mnie też nie zadziałało. Wykonałem unstake i potem ponownie u innego twórcy za 1000 ACS - wtedy przeszło bez problemu.