Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
(05-03-2017 21:39)szypkiwonsz napisał(a):  Od rana była bajka Big Grin a potem od południa za dużo osób widocznie i dlatego. ciekawe jak będzie jutro

Zgadzam się z Tobą. Rano nawet 2$/h mogłem wyciągnąć a teraz marny 1 $ Tongue
Widzę, że nie tylko ja mam problem dziś ze skutecznością , tak to wygląda , że im więcej mam zarobione to ona spada, ciekawe..
spadłem do 95% i temp Sad dużo niejednoznacznych obrazków
Ze względu na dużą ilość czarnych obrazków pierwszy ban w programie. Dobijam do wypłaty i rezygnuje. Moim skromnym zdaniem ilość czarnych obrazków jest celowa i ma na celu banowanie.
Nie wiem co Wy z tymi czarnymi macie, ja dzisiaj 99,5% a na wszystkie czarne daje 1
Dla mnie smiesznym jest, zeby nie powiedziec dziwnym, to ze jak wczesniej nie bylo zadnych problemow ze strona, tak nagle pojawiaja sie czarne obrazki i administracja wie, ze naprawa tego problemu zajmie im miesiac.

A juz w ogole kabaretem jest to, ze odpisuja na meile dotyczace czarnych obrazkow aby dawac je jako "Clean", a ludziom przez to maleje skutecznosc i dostaja bany. Hmm...
Ja również nie mam co narzekać na pracę strony co prawda zdarzają się godziny gdzie co 3-4 obrazek to czarna strona ale skuteczność 97-98% zawsze mam godzinową.
Są również godziny, że można spokojnie spamować 1, bo obrazki z kategorii 2 i 3 pojawiają się co 30-40 zdjęć, chociaż może tylko dzisiaj tak było Smile

Jak ktoś może to niech napisze z rana czy wypłata jest dzisiaj(poniedziałek) czy nie, bo masakrowałem dzisiaj 8$, a jeszcze muszę dobić 1$ ale nie mam już na to ochoty o tej godzinie.

Oby strona płaciła długo Smile

ps.
Jak widzicie, że obrazki się dłużej ładują niż o godzinie 23+ wieczorkiem to polecam dłużej przytrzymać obrazek na czarnym screenie powyżej 5 sekund może coś się załaduje Wink Ogólnie polecam bawić się do 12-13 i od 22-23. Pomiędzy 12 a 22 szkoda czasu na zarabianie 0,8-1$/godzina

Ripos, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
Jak na brak motywacji do klikania proponuję liczenie po sto, albo wykładać sobie przed komputerem ile zarobiliście. Sto w minutę to jak piątka w szkole z klasówki na koniec semestru.
Fajny program, wczoraj dołączyłem i wieczorem wbiłem $0.90. Nawet fajne.
Skoro nie ma zdjęć w kategorii za $4 to status zadania powinni zmienić na niedostępny.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: