Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(13-12-2013 21:50)szykiryki napisał(a):  Ktokolwiek tu jeszcze ich broni?!
Nawet Ci wszyscy, którym hurtem dziś niby zrealizowano wypłaty wiedzą, że to śmiech na sali Wink
Faceci trochę inaczej myślą Tongue

Gdyby było jakieś światełko w tunelu wypowiedzieli by się już dawno na forum. Teraz tylko śmieją się z naszych postów beka

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Glosy: szykiryki (+1)
(13-12-2013 21:51)Myg napisał(a):  
(13-12-2013 21:49)themate0 napisał(a):  po to żeby wrócić z kreatorem pp, działającym system poleconym i większymi stawka oraz konwersją wiesz... i z wypłatami.

Dalej w to wierzysz? Big Grin
Ile u nich masz tej kasy? ;d

już się dawno pogodziłem z tym, że tej kasy nie dostane, ale skoro już trafili do scamu i dalej chcą działać to bez wypłacenia zaległych pieniędzy dalej nie ruszą.
themate0 jak wytłumaczysz więc brak paczek ?
Nikt tu nie broni, tylko raczej nie wyłączamy myślenia ....
Kase trzeba było wypłacać codziennie ! a pierwszego dnia jak pojawiły się problemy z bankiem zastopować promocję linków ...

Z tego co mi wiadomo to 2/3 osób które piszą ile to im ES musi wypłacić zarabiały jeszcze w 2 i 3 tygodniu "awarii" ...
I nie mówie tutaj o osobach które zarabiały na tzw. automacie (bo linki były już w sieci) tylko o tych co reklamowali aktywnie Wink

Nie trudno sprawdzić czy do kogoś z forum nie należy przypadkiem link który został umieszczony przykładowo 2 dni temu w sieci, nie będę pokazywał palcem kto to, ale spora część tych narzekających postępowała tak jak napisałem wyżej...

Tak jak już tu kiedyś pisałem: Chytry dwa razy traci
(13-12-2013 21:53)Strona główna ES napisał(a):  "Przerwa techniczna. Wracamy niebawem!"

Swoją drogą to wrócą, ale pod inną nazwą Big Grin
Przerwa techniczna, czyli robią kreator, taki prezent na święta nam szykują Huh.

A tak serio, jedna rzecz mnie trochę dziwi, po co oni powyłączali i programy i całą stronkę? Przecież mogli jeszcze trochę kasy natrzepać z leadów. Tylko tego spamu w necie jest, że na bank jeszcze coś wpada. Nawet z moich starych działań trochę wpadało przez te ostanie dni, chociaż dawno nic nie robiłem. Wszystkiego ludzie nie usuną, bo dużo jest tego na forach, komentarzach w różnych serwisach, na stronach z ogłoszeniami gdzie ktoś użył 10 minute mail i tego nie usunie itd. dużo tego jest. Niby grają na zwłokę, ale nie do końca. Czyżby serio jakieś problemy prawne mieli czy co....
(13-12-2013 21:52)Majka napisał(a):  
(13-12-2013 21:50)szykiryki napisał(a):  Ktokolwiek tu jeszcze ich broni?!
Nawet Ci wszyscy, którym hurtem dziś niby zrealizowano wypłaty wiedzą, że to śmiech na sali Wink
Faceci trochę inaczej myślą Tongue

Gdyby było jakieś światełko w tunelu wypowiedzieli by się już dawno na forum. Teraz tylko śmieją się z naszych postów beka

Oh kobiety są takie zajebiste. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Widzę, że tworzy się żeńskie kółko wzajemnej adoracji.
(13-12-2013 21:33)surfer0700 napisał(a):  Odbiegając od tematu perma, chciałbym poinformować że mam na sprzedaż konto na EasySub.
Stawka 5 PLN. Propozycje proszę składać poprzez PW. Jerk2

Świetnie się składa Big Grin Może sprzedamy pakiet 2x konto ze stawką 5zł? Big Grin
Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni 2
Ja tam czekam jeszcze na listonosza, jak wczoraj wysłali, to ostatecznie w Poniedziałek dostanę.
Wątek zamknięty